Ostatnio go nie widziałem i zagadka rozwiązana
Ps. nie wiem jak on tym wchodzi w zakręty
Deamiens pisze:Luca, nie musisz marzyć, po prostu też znajdź (jakimś cudem) watahę sponsorów
DaJan pisze:...Luka...albo zrób sie politykiem....
beniamin82 pisze: Przypuszczam że ten junak został przeglądnięty przez inż. Czwordona 100tyś. razy. Rama wzmocniona itd.
mlynaszz pisze:Jeśli Junak firmuje taką sprawę, to muszą byc pewni siebie i tego sprzęta.
Luca pisze:mlynaszz pisze:Jeśli Junak firmuje taką sprawę, to muszą byc pewni siebie i tego sprzęta.
M20 wydaje się fajny do podróżowania, ale jaki motocykl wytrzyma taką podróż, jeśli się niemalże potraja jego wagę![]()

po obejżeniu fotografii przygotowaego Junaka do drogi, po doczytaniu się, że wziął 5 par butów, a na topcase przykleił nie wiem po co, garażową podstawke pod kask x2
mimo, że mają z czeską Jawą tyle wspólnego co nasz M-20 z Junakiem- (co słowacy i czesi też dość mocno przeżywają- w Czechach to z kolei Yuki SPT)wmamon pisze:... przeczytałem relację Pana Luca, z wyprawy dookoła Polski.
wmamon pisze:http://oldblokeonabike.com/ zobaczcie sobie, tekst jest po angielsku, trochę lakoniczny i miło wspomina Polaków

Luca pisze:wmamon pisze:... przeczytałem relację Pana Luca, z wyprawy dookoła Polski.
Tylko nie Pana, po prostu Luca jestem

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości