Region Śląsko-Opolski

Tematy dotyczące lokalnych spraw.

Re: Region Śląsko-Opolski

Postautor: jacek.rc dodano: 18 sie 2015, 12:37

Tak ,to właśnie to miejsce :D ,trudno je przeoczyć (podobnie jak ten zajazd w drodze na smoka :wielkieoczy: ).Jadąc wiślanką będzie skrzyżowanie ze światłami ,po lewej stronie będzie stacja benzynowa ,a obok niej w/w samolot .Zjazd do niego jest za stacją (trzeba na skrzyżowani skręcić w lewo i za stacją w prawo).Jak się go zobaczy za późno ,to kawałek dalej można zmienić pas ruchu (zawrócić)i potem to już łatwo :swir: .
Show Must Go On
Awatar użytkownika
jacek.rc
Forumowicz

Motocykl: KSL ,Cruiser ,VT-750,ADV -250

Postautor: rafip dodano: 18 sie 2015, 15:28

Dla pewności zapytam czy zbiórka ma być w tym miejscu http://restauracja-samolot.manifo.com/ ? Czy wybiera się ktoś z okolic Katowic?

Być może ja się wybiorę, będę jechał od strony Częstochowy. Dam jeszcze znać bo nie wiem czy przekonam rodzinę do spędzenia soboty bez męża i ojca...

rafip
Awatar użytkownika
rafip
Zarząd KCM

Motocykl: Piaggio MP3 LT Sport
Tel. kom.: 691829631

Postautor: jacek4308 dodano: 18 sie 2015, 20:29

Szczepan i owszem..jedziemy z Katowic.A dokładnie umawiamy się w Ligocie na Piotrowickiej pod Biedronką o 12:00.

pzdr Jacek
"W życiu piękne są tylko chwile"
Awatar użytkownika
jacek4308
Forumowicz

Motocykl: Honda shadow vt 125

Postautor: jacek.rc dodano: 18 sie 2015, 20:49

I jeszcze z trocha inkszej (ale tyż Ślonskej beczki :D ).Jak kery lubi fest duuużo butlu (znaczy Rock-a),duuużo rychtyk dobrego wyszynku i jes twardym (nie pieślawym )hanysem ,może tyż być gorol (byle sie do tego nie przyznowoł :rotfl: ),to w ostatnii pjontek i aż do niedzieli ,zaroz kole Wodzisławia ,we Pszowie bydzie tako impreza ,że galoty z dupy wszyjstkim zlecom :D .Jo byłżech dwa lata tymu i moga rychtyk polecić . Yno jak kery jes pieślawy tam przijedzie i bedzie wymyśloł to może dostać po ryju i sie ani nie kapnie kedy .
Sam mocie wszyjsko napisane:
http://hanysypszow.pl/zapraszamy-jubile ... y-hanysow/
Show Must Go On
Awatar użytkownika
jacek.rc
Forumowicz

Motocykl: KSL ,Cruiser ,VT-750,ADV -250

Postautor: kubuś 66 dodano: 18 sie 2015, 20:56

jacek4308 pisze:Szczepan i owszem..jedziemy z Katowic.A dokładnie umawiamy się w Ligocie na Piotrowickiej pod Biedronką o 12:00.

pzdr Jacek

z tego co się orientuę to BIEDRONKA jest na Panewnickiej przy dworcu PKP Ligota, a nie na Piotrowickiej...... _bezradny
Awatar użytkownika
kubuś 66
Klubowicz

Motocykl: Romet R250V

Postautor: Morph dodano: 18 sie 2015, 21:30

jacek.rc pisze:Parada motocykli w Wiśle zaczyna się o 15 ,z doświadczenia wiem ,że dojechać jest dosyć trudno ,to może by tak ,jak przed dwoma laty :swir: 0 13 ,koło samolotu na wiślance ?? ,a potem już w grupie .Natomiast po paradzie i... pooglądaniu sprzętów może by się urwać i ...wzorem rozpoczęcia sezonu w Rudach zmontować jakiegoś grilka ,gdzieś na Wisłą :wielkieoczy: ,może jeszcze nie wyschnie .Ja wziąłbym gril jednorazowy ,chętni z kiełbaskami i czymkolwiek może się znajdą i dzionek :rad: załatwiony.Jak ktoś ma inne propozycje ,to dawać ,a jak co to dać znać do soboty 22 na kogo czekać pod czerwonym samolotem :D .

jacek.rc pisze:...może tyż być gorol (byle sie do tego nie przyznowoł :rotfl: )

Kurde ja bym się wybrał (choć żem jest gorol choć niskopienny :rotfl: ) ale tylko na spotkanko i grila ,bo z tym moim dzwoniącym tłumikiem na paradę to nie bardzo ,a w tym tygodniu nie zdążę go zrobić _bezradny
Nie jeździj szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Obrazek
Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami. Na przykład , gdy idę do monopolowego boję się, że będzie zamknięty.
Awatar użytkownika
Morph
Klubowicz

Motocykl: Romet R250 / Honda CBF600s

Postautor: ziolko36 dodano: 18 sie 2015, 21:59

kubuś 66 pisze:
jacek4308 pisze:Szczepan i owszem..jedziemy z Katowic.A dokładnie umawiamy się w Ligocie na Piotrowickiej pod Biedronką o 12:00.

pzdr Jacek

z tego co się orientuę to BIEDRONKA jest na Panewnickiej przy dworcu PKP Ligota, a nie na Piotrowickiej...... _bezradny

Na Ligocie momy dwie Biedronki : jedna jest przy dworcu PKP i druga przy Piotrowickiej jak z Ligoty się jedzie do Piotrowic (na wysokości Zadola), ja bym proponował spotkac się na tej drugiej Biedronce bo jest parking i jest prosty wylot na wislankę.
To kiera biedronka bieremy coby się nie szukoć :buttrock: ?
"To droga tworzy Ciebie a nie ty drogę" M.Kamiński
Awatar użytkownika
ziolko36
Klubowicz

Motocykl: Hyosung GT, Benelli Imperiale
Tel. kom.: 662129021

Postautor: Pedro125 dodano: 18 sie 2015, 22:19

Morph pisze:
jacek.rc pisze:Parada motocykli w Wiśle zaczyna się o 15 ,z doświadczenia wiem ,że dojechać jest dosyć trudno ,to może by tak ,jak przed dwoma laty :swir: 0 13 ,koło samolotu na wiślance ?? ,a potem już w grupie .Natomiast po paradzie i... pooglądaniu sprzętów może by się urwać i ...wzorem rozpoczęcia sezonu w Rudach zmontować jakiegoś grilka ,gdzieś na Wisłą :wielkieoczy: ,może jeszcze nie wyschnie .Ja wziąłbym gril jednorazowy ,chętni z kiełbaskami i czymkolwiek może się znajdą i dzionek :rad: załatwiony.Jak ktoś ma inne propozycje ,to dawać ,a jak co to dać znać do soboty 22 na kogo czekać pod czerwonym samolotem :D .

jacek.rc pisze:...może tyż być gorol (byle sie do tego nie przyznowoł :rotfl: )

Kurde ja bym się wybrał (choć żem jest gorol choć niskopienny :rotfl: ) ale tylko na spotkanko i grila ,bo z tym moim dzwoniącym tłumikiem na paradę to nie bardzo ,a w tym tygodniu nie zdążę go zrobić _bezradny

Cześć.Ja będe jechał z Krakowa przez Kęty możemy się umówić-podaj godzinę i miejsce.Pozdro.
Awatar użytkownika
Pedro125
Forumowicz

Motocykl: R 125,VIRAGO 535,V Strom DL650
Tel. kom.: 510710372

Postautor: Giuseppe dodano: 18 sie 2015, 22:37

Morze założymy listę zobaczymy ilu nas będzie jak byłoby koło 20 motorów to grilować możemy u mnie w Bielsku-B na ul ; Gwardzistów 41 możemy też z tego miejsca startować na Wisłę , 1,Giuseppe,
Awatar użytkownika
Giuseppe
Klubowicz

Motocykl: Yamaha Venture 1300FT.
Tel. kom.: 696447014

Postautor: jacek4308 dodano: 18 sie 2015, 22:47

Panowie Biedronka na Piotrowickiej....tam od razu mamy trasę blisko...przypominam 12:00 w samo południe... :ojoj:
"W życiu piękne są tylko chwile"
Awatar użytkownika
jacek4308
Forumowicz

Motocykl: Honda shadow vt 125

PoprzedniaNastępna

Wróć do Regiony