oleńka pisze:Miqul hihihi na użuwkę nowego modelu to trochę poczekasz. Nawet strarszych z 2 ręki nie ma , no 1 sztukę znalazłam, ale tak przerobioną, że nie do poznania
.
jacecek pisze:Nie mogę wstawiać zdjęć a chomika ani picassa nie mam - swoje pliki trzymam w swoim kompie.
Do admina - proszę o pozwolenie (odblokowanie) możliwości wklejania fotek.
aby dostać się do akumulatora trzeba zdjąć siedzenie, (ma to swoje zalety i wady),
Sorry brachu, (...). Na naszym forum nie ma możliwości wklejania fotek bezpośrednio z komputera ( a przynajmniej przez 3 lata takiej możliwości nie zauważyłem
Moją gwiazdeczkę w dobre ręce ( chlip, chlip )
selmen pisze:z obrotami (...) samemu wykonywać tę czynność raz na jakiś czas- oczywiście na rozgrzanym silniku i wyłączonym ssaniu.
Arcon pisze:W starszym Roadstarze dostęp do aku jest dokładnie taki sam. Prezes miał go już tak dawno, że zapomniał
oleńka pisze:Jacecek, ja wklejam takie pojedyncze fotki z fotosik.pl. Z tego programu wrzucasz link do miniaturki na forum i masz foteczkę, jak ta lala.
Tyle, że za dużo zdjęć tak darmowo się nie da umieścić. W sprawie większej ilości polecam picasa. Tyle, że tam tylko link się pokazuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość