. Na tym forum chyba się nikt nie ujawnił z takim sprzętem, ja przynajmniej nie zauważyłem, moto jest piękne jak już pisałem, przymierzałem się do niego w salonie i gdyby nie był dla mnie ciut za krótki to pewnie bym go kupił.
. Na tym forum chyba się nikt nie ujawnił z takim sprzętem, ja przynajmniej nie zauważyłem, moto jest piękne jak już pisałem, przymierzałem się do niego w salonie i gdyby nie był dla mnie ciut za krótki to pewnie bym go kupił.oleńka pisze:Miqul hihihi na użuwkę nowego modelu to trochę poczekasz. Nawet strarszych z 2 ręki nie ma , no 1 sztukę znalazłam, ale tak przerobioną, że nie do poznania
.
jacecek pisze:Nie mogę wstawiać zdjęć a chomika ani picassa nie mam - swoje pliki trzymam w swoim kompie.
Do admina - proszę o pozwolenie (odblokowanie) możliwości wklejania fotek.
aby dostać się do akumulatora trzeba zdjąć siedzenie, (ma to swoje zalety i wady),
Sorry brachu, (...). Na naszym forum nie ma możliwości wklejania fotek bezpośrednio z komputera ( a przynajmniej przez 3 lata takiej możliwości nie zauważyłem
Moją gwiazdeczkę w dobre ręce ( chlip, chlip )
selmen pisze:z obrotami (...) samemu wykonywać tę czynność raz na jakiś czas- oczywiście na rozgrzanym silniku i wyłączonym ssaniu.
Arcon pisze:W starszym Roadstarze dostęp do aku jest dokładnie taki sam. Prezes miał go już tak dawno, że zapomniał
Ale pamiętam jak bardzo się dziwiłem na początku, że aby się dostać do kluczy trzeba odkręcić dwie śruby trzymające siedzenie oleńka pisze:Jacecek, ja wklejam takie pojedyncze fotki z fotosik.pl. Z tego programu wrzucasz link do miniaturki na forum i masz foteczkę, jak ta lala.
Tyle, że za dużo zdjęć tak darmowo się nie da umieścić. W sprawie większej ilości polecam picasa. Tyle, że tam tylko link się pokazuje.
Dodatkowo u mnie w firmie tak chomik, jak i fotosik, jako serwisy przeszkadzające w wydajnej pracy, są zablokowane.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości