Nie ma szans, żeby udało mi się to zrobić przed końcem roku, pomyślałem więc, że może wykorzystam ten czas na przygotowanie się do zakupu i skompletowanie tego, co będzie najbardziej potrzebne i przydatne. Mam tu na myśli nie tylko takie rzeczy jak kask czy rękawice, ale również elementy zapasowe, które mógłbym poszukać i nabyć już niedługo, zamiast potem płakać, że tego nie zrobiłem, a jest potrzeba. Lepiej dmuchać na zimne

Ramoneskę mam, stara, porwana w wielu miejscach będzie teraz przechodziła okres renowacji. Nawet ciężki skórzany płaszcz się znajdzie - w razie gdybym chciał wyglądać jak gestapowiec

Ale, niestety, to wszystko. A przynajmniej ja o niczym więcej nie wiem. Stąd moje pytanie do wszystkich użytkowników. W co powinienem się zaopatrzyć?
Od razu powiem, że z kasą jestem na bakier, więc proponowanie mi rzeczy za dużą kasę mija się z celem... Ponieważ niektóre rzeczy są identyczne w prawie wszystkich modelach chinolków, to może mógłbym postarać się załatwić jakieś uniwersalne, zawsze przydatne - lub wręcz niezbędne? Wiem, że np. filtr do paliwa czy linkę do sprzęgła i hamulca, to warto zakupić na zapas... Ale co jeszcze?
Będę wdzięczny za wszystkie porady

P.S. Jeżeli temat już był - szukałem, nie znalazłem, a moja wiedza jest zbyt skąpa, żeby skompilować samodzielnie w/w rzeczy.... - to z góry przepraszam i proszę o ew. usunięcie lub przesunięcie tematu

Pozdrawiam wszystkich szczęśliwców:)