Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Z fotkami ,to tak że będą po 12.09 ,w pracy nie da się podł. usb ,a limit z pleya ...wyszedł co do wyjazdu ,to myślę że szczegóły będą bliżej godziny "0" ,Jack Ty byś miał chyba bliżej przez przejście w Cieszynie.W zeszłym roku koniec impr.był w niedzielę o 16 ,spróbuję się jeszcze dowiedzieć na jakie pokazy warto przyjechać ,jak co dam znać.
Jak było gadane odświeżam kotleta ,w temacie Nato days ,najbliższa sobota-niedziela,miejsce Ostrawa air port ,wstęp free ,reszta we własnym zakresie .Jak ktoś chętny można się zebrać razem ,można osobno ,ważne żeby się działo .
na razie jest etap planowania ,ja mam najbliżej,a i sobotę i niedzielę wolną ,można się zebrać u mnie i dalej razem ,albo ,tak że jak ktoś chętny na wycieczkę to pisać.( a,jutro i pojutrze jestem w Czechach na winobraniu )