Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Za węzłem Sośnica (na autostradzie)jest postój podróżnych o nazwie Knurów. Można się tam spotkać. Tylko godzinę należy ustalić. A później pojedziemy do Jacka i od niego pojedziemy już do Ostrawy.
Myślę ,że u mnie od 10 ,jakaś kawa i jak wszyscy chętni dojadą to o 11 wyjazd na miejscu za godzinę ,a potem się zobaczy .Wprawdzie zapowiadają możliwe burze ,ale może dopiero w nocy. ps gdyby ktoś chciał czymś pofruwać ,to dobrać kasy
ok. jestem za niech będzie na postoju dla podróżnych, a i jeszcze takie pytanko korony kupować teraz czy też gdzieś po trasie jest jakiś kantor, i tak ile plus minus trzeba by mieć, by objechać tę imprezę i i może jakieś jedzenie po drodze zaliczyć
Co do kasy ,to nie trzeba ,no chyba że zgłodniejesz ,albo będziesz chciał korzystać z atrakcji . W zeszłym roku nie mieliśmy nic ,no ale też nic nie kupiliśmy ,myślę że 100 ,200 koron wystarczy ,ceny są przystępne.
Przewoj skoro około 10.00 mamy być u Jacka.rc to powiedzmy gdzieś tak na 9.30 spotykamy się na tym postoju przy autostradzie "knurów" za pół godzinki chyba dojedziemy na miejsce. a i najważniejsze mam nadzieję że wiesz jak dojechać do Jacka. Jakby był jeszcze ktoś chętny na spotkanie w tym miejscu dajcie znać by było wiadomo czy jeszcze na kogoś czekać