Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Widać, że to części w większości pasujące także do virago 250, dobrze wiedzieć bo to można kupić w Polsce na Allegro, tylko nie było dotąd pewności co pasuje.
Szukałem sobie ja biedactwo małe rzeczy jakichkolwiek w chinach i podczas przeglądania rękawiczek i innych temu podobnych natrafiłem na coś co powinno znacznie ostudzić myśli w stylu "skąd części brać mam ja". xD
Proszę bardzo nie rozpisywać się o żadnych gównach w stylu serwisy keewaya się zamykają otwierają bo to nie temat tego postu. A wszystkie posty offtopic powinny być usunięte przez Adnimistratorów (z racji że je zgłaszałem, a tutaj mijają miesiące i syf nadal widnieje w poście) bo jeżeli kogoś coś interesuje to najsampierw musi przeczytać cały filozoficzny syf i spomiędzy niego wyszukać konkretnych informacji jakie części pasują do Cruisera (odbiegłem od tematu jak zawszę lecz lepiej się kłócić niż li porządek robić by syfu nie było).
nikt fajne znaleziska, jak nawet czegos nie ma na aliexpresie to piszesz prosbe i wystawiaja. Tyle ze czas oczekiwania 3-4tygodnie w sezonie to sporo...
Wiem Tylko strasznie mnie cieszy, że nareszcie w wyszukiwarce można wpisać "Keeway 250" i pojawiają się części gdzie kiedyś po wpisaniu "keeway" nic nie było