to.st pisze:Maciu56 pisze:na Amazonie u mnie (?), 16$ szt. z żarówkami 30W.
Z żarówkami czy ledami?
Sprawdzę wieczorem. Teraz internet ledwo "mieli" a jak Angole zaczną chlać to będzie luźniej.

to.st pisze:Maciu56 pisze:na Amazonie u mnie (?), 16$ szt. z żarówkami 30W.
Z żarówkami czy ledami?
Maciu56 pisze:Sprawdzę wieczorem. Teraz internet ledwo "mieli" a jak Angole zaczną chlać to będzie luźniej.
to.st pisze:A tak przy okazji sprawdziłem te homologacje. E24 to GB i IR
to.st pisze:...I bądź tu mądrymożnaje używać czynie???
Decyzją Rady 97/836/WE z dnia 27 listopada 1997r. UE przystąpiła do Porozumienia Europejskiej Komisji Gospodarczej Organizacji Narodów Zjednoczonych EKG ONZ, dotyczącego przyjęcia jednolitych wymagań technicznych dla pojazdów kołowych, wyposażenia i części, które mogą być stosowane w tych pojazdach, oraz wzajemnego uznawania homologacji udzielonych na podstawie tych wymagań.
Morph pisze:to.st pisze:A tak przy okazji sprawdziłem te homologacje. E24 to GB i IR
E24 to Irlandia nie GB ,GB to E11to.st pisze:...I bądź tu mądrymożnaje używać czynie???
Decyzją Rady 97/836/WE z dnia 27 listopada 1997r. UE przystąpiła do Porozumienia Europejskiej Komisji Gospodarczej Organizacji Narodów Zjednoczonych EKG ONZ, dotyczącego przyjęcia jednolitych wymagań technicznych dla pojazdów kołowych, wyposażenia i części, które mogą być stosowane w tych pojazdach, oraz wzajemnego uznawania homologacji udzielonych na podstawie tych wymagań.
Więc chyba można
Morph pisze:Przecież w Holandii jest ruch prawostronnyno chyba ,że coś się zmieniło
więc niby czemu mają oślepiać
to.st pisze:... E4 to Holandia, tak prawi wujek Google...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość