. Dlatego tam też nie ma norm, Euro 5 ,10 ,15 jacek.rc pisze:No właśnie się nie przesiadają ,bo nie mają prawka "A" ..
jacek.rc pisze:Jakoś nie wierzę,że miliony rodowitych Chińczyków i innych ,którzy na co dzień u siebie jeżdżą na tych sprzętach ,przejmuje się czy dobrze wyregulowane ,czy luzy spoko itp,
jacek.rc pisze:Tak jak pisałem (jeden z kolegów skorzystał i jest raczej zadowolony),jak chcesz zaoszczędzić kup używkę
czyli wersję standard z chromami.to.st pisze:jacek.rc pisze:Tak jak pisałem (jeden z kolegów skorzystał i jest raczej zadowolony),jak chcesz zaoszczędzić kup używkę
Zgadza się, kupiłem używkę i nie narzekam. W kieszeni zostało 3300, w porównaniu do nowego, a po za tym mam taki jak chciałemczyli wersję standard z chromami.
Moja używka była tak miła, że dowiozła mnie bez żadnych sensacji z Drużbic pod Piotrkowem - tam kupiłem - do domu jakieś 300 km z hakiemI jak na razie nie robię przy niej nic. Leję paliwo, smaruję łańcuch i naprzód
) a takie są rzadsze jeśli chodzi o rynek wtórny.Hawk1985 pisze:Panowie tylko że ja napaliłem się na wersje limited (czarny mat) a takie są rzadsze jeśli chodzi o rynek wtórny.
Jest jedna oferta http://otomoto.pl/keeway-superlight-125 ... 61049.html z tym że gość ceni sobie dość sporo, jest sprowadzony i nie podoba mi się zbyt niski przebieg.
Używkę rozważam ze względu na to że miałbym już motocykl dotarty, ale jeśli by miała tyle kosztować co na w/w ogłoszeniu to wolałbym już sprowadzić nowy z Węgier.
to.st pisze:Hawk1985 pisze:Panowie tylko że ja napaliłem się na wersje limited (czarny mat) a takie są rzadsze jeśli chodzi o rynek wtórny.
Jest jedna oferta http://otomoto.pl/keeway-superlight-125 ... 61049.html z tym że gość ceni sobie dość sporo, jest sprowadzony i nie podoba mi się zbyt niski przebieg.
Używkę rozważam ze względu na to że miałbym już motocykl dotarty, ale jeśli by miała tyle kosztować co na w/w ogłoszeniu to wolałbym już sprowadzić nowy z Węgier.
Na siłę Cię nikt nie namawia. To są tylko nasze spostrzeżenia tudzież informacje dotyczące naszych sprzętów. Zrobisz jak Ty uważasz nie patrząc co mówią inni![]()
Ale ta używka z ogłoszenia to mi się nie podoba. Mój z 2012 roku miał 2300 z grosikami przebiegu. A tu 2010 i tylko 3400?? No chyba, że żabojad mało jeździł i płakał jak sprzedawał
,19 k i nic
,może zrobili je z japońskiej gumy Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości