jacek.rc pisze:W Wodzisławiu u Karbownika stoi Junak 123
jak chcesz ,to daj znać to pogadamy ,zwalniam się z roboty i mam dużo czasu na urlopie
majsterklepka pisze:Poczytałem jeszcze trochę w międzyczasie... wygląda na to, że cokolwiek nie chciałbym kupić, pierwszym obowiązkowym wydatkiem są OPONKI - bezwzględnie do wymiany! Mam rację? Ktoś jeździ na seryjnych? Bezpieczne to?
Powyżej zapytałem o rozwiązania w silniku JUNAKA 123 - chodzi o wałek dowyważający, rozrząd na łańcuchu, itp... Ktoś wie, jak przedstawia się trwałość łańcucha, napinacza, czy wałek nie sprawia problemów?
majsterklepka pisze:Wczoraj byłem na Modlińskiej... Mieli wszystko poza 123'ką![]()
Generalnie powiedzieli, że mają 1szt w kartonie i będą składać w wolnej chwili dla jednego klienta "na gwiazdkę" - jak moto będzie w 1 kawałku mają do mnie dzwonić, żebym mógł zobaczyć.
Na pytanie o opony zrobili wielkie oczy - stwierdzili, że owszem, wymieniają, ale jak się ZUŻYJĄ, więc chyba nie są aż tak tragiczne?! Więcej sztuk nie ma, będą w 2015, będą droższe...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości