Tytus pisze:Na filmiku z wystawy motocykli Milano 2013 r sfilmowano opis KSL. Wersja 125cm ma 7,5 kW a wersja 200cm ma 9,5kW.
7,5 KW czyli 10,2 KM to by się zgadzało
Tytus pisze:Na filmiku z wystawy motocykli Milano 2013 r sfilmowano opis KSL. Wersja 125cm ma 7,5 kW a wersja 200cm ma 9,5kW.
kacpero pisze:Wiele osób nie zdaje sobie sprawy, że motocykle są zamawiane albo u producenta, albo w montowniach. Producent projektuje i konstruuje wszystkie elementy - od a do z - u siebie, montownia składa motocykle z zamawianych "klocków lego".
Wiadomo, że walory użytkowe i eksploatacyjne będą nieporównywalnie lepsze w przypadku zamówień u producenta.
beniamin82 pisze:
Romet też chyba nie wszystkie sprzęty kupuje w montowniach? Część motocykli to senke?
Ciekawy jestem które modele są montowane w Polsce z chińskich części.
kacpero pisze:... Przy okazji zawsze podkreślałem, że wśród chińskich marek największe zaufanie wypracował u mnie Keeway - z tej prostej przyczyny, że to jedyna marka dysponująca swoją fabryką. Wszystko macierzyste, zero zapożyczeń.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości