Troter pisze: Poza tym dlugotrwałe ujeźdzanie tego pojazdu z predkością obrotową silnika powyżej 6 tys wg mnie prowadzi do przyśpieszonego zyżycia zapewne slabych materiałowo częsci.
Deamiens pisze:... to porównuj tą samą klasę pojemnościową.... Bo inaczej, to jakbyś twierdził, że porsche 911 prowadzi się lepiej i ma lepszego kopa od f126p, mimo że jeden i drugi to samochód, a co więcej oba mają napęd na tył i silnik z tyłu.

beniamin82 pisze:Jeżeli miałbym porównać virago 250 z cruiserem keewaya. To keeway jest zdecydowanie wygodniejszy...
Nowych już chyba nie sprowadzają bo na stronie Zipp-a same 125-tki
. Znalazłem na otomoto w Lubuskim ponad 260km ode mnie ale pojechałem ze znajomym specem od chińczyków. Motocykl rocznik 2012, pierwsza rejestracja 06.2014, przebieg 1067km, dotychczasowy właściciel rocznik 1953. Po regulacji, wymianie oleju chodzi super. Wibracje powyżej 90km/h na autostradzie rozbujał się tyle co na liczniku czyli 130km/h ale pewnie jak to u chińczyków duży błąd. Spalania jeszcze nie mierzyłem dokładnie ale około 3l-3,5l/100km. Po zrobieniu wcześniej ponad 2500km softem doceniam komfort Ravena. Ogromna zaletą jest też wygląd i nieporównywalnie lepsza jakość chromów. Brak nalotu znanego mi z softa. Liczę na bezawaryjne użytkowanie. Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności Luca, Maciu56 i Michał_66 za cenne informacje i zarekomendowanie Ravena.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości