karnawałowe karaoke w CC

Tematy dotyczące lokalnych spraw.

Re: karnawałowe karaoke w CC

Postautor: Goździk dodano: 24 sty 2015, 19:42

Michał_66 pisze:Obiecuje że tym razem będzie "Skazany na bluesa" lub "Autsider" "Dżemenu" w moim wykonaniu :band2: tak że szykujta się ;p wskazane zabranie stoperów :D :D:

Trzymamy Cię za słowo :D
a przybyłym DZIĘKI za spotkanie. Było bardzo fajnie (wczoraj bo dzisiaj... :swir:
Awatar użytkownika
Goździk
Forumowicz

Motocykl: Suzuki GSR 600

Postautor: Arcon dodano: 24 sty 2015, 19:52

Oj, to prawda. Ledwo mówię, ledwo chodzę i ogólnie coś jakoś tak słabo się czuję :swir: Ale było warto :buttrock: Dzięki wszystkim przybyłym i przede wszystkim Michałowi, że organizuje temat :))
Arcon
Forumowicz

Postautor: Michał_66 dodano: 25 sty 2015, 18:57

Na jednym zdjęciu na stronie CC na Fejsie trochę nas widać to znaczy przede wszystkim Cruenza i Michaśkę :D :D :D
Obrazek
Michał_66

Postautor: Arcon dodano: 25 sty 2015, 19:22

I ta laska w krawacie, ona była mało awanturująca się :))
Arcon
Forumowicz

Postautor: Michał_66 dodano: 25 sty 2015, 19:30

Arcon pisze:I ta laska w krawacie, ona była mało awanturująca się :))

ta to jeszcze pikuś ta w tej szarej koszulce ze skrzydłami na plecach taka wydziarana na zdjęciu widać jej tylko rękę ta to dopiero miała lufę i zaczepna strasznie była :D :D
Michał_66

Postautor: Michał_66 dodano: 25 sty 2015, 19:32

o pacz :D zdjęć dołożyli :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Michał_66

Postautor: Arcon dodano: 25 sty 2015, 19:38

No toć właśnie mówię, że ta w krawacie była mało awanturująca się :D A masz rację, ta wydziarana strasznie zaczepna była, ja to nie lubię takich :/ Popatrz, ta z czarnymi włosami jakoś mi umknęła, za długo odwrócony plecami siedziałem :]
Arcon
Forumowicz

Postautor: Michał_66 dodano: 25 sty 2015, 19:40

Arcon pisze:No toć właśnie mówię, że ta w krawacie była mało awanturująca się :D A masz rację, ta wydziarana strasznie zaczepna była, ja to nie lubię takich :/

masz racje wpierdalała się w gaduchę zaczepiała a na koniec jak wychodziłem to mi pokazała facka :/
Michał_66

Postautor: Michał_66 dodano: 25 sty 2015, 19:42

Arcon pisze:Popatrz, ta z czarnymi włosami jakoś mi umknęła, za długo odwrócony plecami siedziałem :]

bo ona przyszła później może dlatego nie przyuważyłeś :D
Michał_66

Postautor: Arcon dodano: 25 sty 2015, 19:51

Michał_66 pisze:masz racje wpierdalała się w gaduchę zaczepiała a na koniec jak wychodziłem to mi pokazała facka :/

Dzisiejsza młodzież, taka niewychowana :D A z takim szczekającym czymś to do klubu powinno się tylko na smyczy i w kagańcu ;)
Arcon
Forumowicz

PoprzedniaNastępna

Wróć do Regiony