Artk2. Część osób przez niemiłosierne żyłowanie cen nowych 125- tek, może wybrać np taki wariant
http://olx.pl/oferta/hyosung-gv-125-aqu ... 7268db0552
W sieci tych ofert przybywa w dużym tempie.
artk2 pisze:Sułek pisze:Widać że masz ciśnienie na 2O bo ja za 125-kę nie dałbym powyzej 6tys. to jest zwyczajne podbijanie ceny ze względu na popyt(przewidywany)i zamiast zarabiac na obrocie to chcą sprzedać parę sztuk za większe pieniądze,a mogliby sprzedać ich dziesiątki lub setki
To już było przerabiane tysiąc razy - rynek i jego prawidła takie są.
Oczywiście, że jest ciśnienie, bo chce się jeździć. Fakt, że ceny wysokie, ale co począć? Czekać aż się rynek nasyci, czyli jeszcze sezon lub dwa? Płacz i płać.
artk2 pisze:Dealer bliżej mnie, połowa drogi między Skoczowem a Żorami
http://moto-tech.otomoto.pl/keeway-superlight-125-kat-b-raty-transport-slask-M4238643.html
Jak się czyta ofertę to jest z przytupem: jakieś gratisy, transport na terenie Śląska gratis, pierwszeństwo w serwisie dla maszyn zakupionych u nich, przedłużenie gwarancji, na stanie w salonie 100 motocykli do przymiarki itd.
Na ile można w to wierzyć, to nie wiem. Wybiorę się tam w najbliższym czasie. Może ktoś coś słyszał o tym dealerze, jakieś opinie?
PAKIET STARTOWY WARTOSCI 280 ZŁ- ZAWIERA
- GRATIS KASK O WARTOŚCI 140 ZŁ !!
- GRATIS Długopis
- GRATIS Breloczek
- GRATIS zestaw kluczy !!
- GRATIS przegląd zerowy (odbierasz pojazd gotowy do jazdy, paliwo, oleje, naładowany akumulator)
- GWARANCJA 24 MIESIĄCE.
jacek.rc pisze:Docieranie ,jako że jest zaraz po zakupie ,to największa przyjemność dla właściciela i przenigdy nie pozbawił bym tego nikogo.Natomiast to raczej nie moja zasługa ,że mój lajcik tak fajnie chodzi ,tylko one po prostu są dobre .Fakt ,że teraz są droższe (ja w 2012 dałem jakoś 5600 + gratisy) ,no ale mówią że dobrze już było
.Z drugiej strony można było sobie (za różnicę) w zakupie wyrobić sobie "A"
,rynek już taki jest ,że bilans wychodzi na zero
.Teraz przynajmniej początek sezonu ,jest dobrym czasem na rozpoczęcie ,ŻYCZĘ WSZYSTKIM super zabawy
.
jacek.rc pisze:Pisałem tylko ,że jest alternatywna droga ,kto jak kto ,ja do 125-tek jestem przekonany ,oczywiście w odniesieniu do K S.Tym bardziej dzisiaj ,w erze wideo rejestratorów i opcji utraty lejców po przekroczeniu V dop. o 50
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości