Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Pewności nie mam 100% ale tam chyba nie ma skrzynki bezpiecznikowej tylko jeden szklany bezpiecznik na jednym z przewodów od aku tak myślę przynajmniej, możliwe że w błędzie jestem ;P
Wolność słowa - prawo do publicznego wyrażania własnego zdania oraz poglądów, a także jego poszanowania przez innych.
w moim romecie 150 też tak było, jeden szklany bezpiecznik i wszystko, skoro stop działa z klamki a z nożnego nie to problem będzie nie w bezpieczniku czy żarówce raczej może coś przy czujniku nie styka i tam raczej szukałbym przyczyny
Tak jak pisze "Waludi". >>Pogmeraj<< przy czujniku. Tam chyba jest nawet regulacja. Miałem kiedyś ten problem w "Ziucie". Zmoczyłem to wszystko WD-40 i po kłopocie.