Mam do Was pytanko, bo w instrukcji Keewaya są błędy, albo mój model jest wadliwy

Ssanie w KSL ma 3 pozycje:

w/g instrukcji
" gdy Silnik jest zimny ustaw ssanie na pozycji 1, gdy silnik jest rozgrzany ustaw na pozycji 2 "
Jak to wygląda u mnie:
Na pozycji 1 nie mogę zapalić motocykla (czy jest zimny czy ciepły), jeśli silnik chodzi a przestawię ssanie na pozycje 1 to gaśnie.
Na pozycji 2 i 3 mogę odpalić motocykl, nie gaśnie podczas zmiany z 2 na 3 i z 3 na 2
---
Dziś kupiłem spodnie i rękawiczki, skompletowanie ubioru postanowiłem uczcić śmiganiem tu i ówdzie. Zrobiłem 50 km i kilka fotek komórką

Dwie trochę pod słońce

i jedna w HDR

Dochodzę do wniosku że brakuje mu jakiś ładnych sakw, ale to już w przyszłym miesiącu.
W lusterkach faktycznie niewiele widać trzeba by je przesunąć z 4 cm tak aby krawędź lusterka była na równi z końcówkami kierownicy.
Lampa to śmiech na sali, jeśli chce się śmigać w nocy to konieczna jest zmiana.
Tak poza tym mam dużo frajdy

jeżdżę normalnie bez dziadkowania od czasu do czasu przegazowując na chwile, dziś najszybciej jechałem 70km/h (chwilowo) nie sprawdzałem maxa tylko dałem więcej gazu na piątce.
Przejechalem z 20 km po czym zrobiłem 10 min przerwy na studzenie moto i sesję zdjęciowa

Jawa 20 -> ... -> KSL 125 -> XL650V -> DL650 -> XF650 -> DL650 -> Fuoco 500 -> F650+VX800 -> DL650