Witam Boczki są na wcisk w trzech rogach. Trzeba podważać najlepiej po trochu każdy róg ( tam są kołki które wchodzą w gumowe zabezpieczenia ) bo jak się pierwszy raz za ostro zabierze do tego to można połamać.
U mnie wygląda to tak ze jest większy plastikowy grzybek w srodku ktorego widać mniejszy grzybek. mam podważać duży grzybek przy plastiku czy ten mały grzybek w tym większym?
W sobotę wracając z przeglądu wyprzedził mnie motocyklista na jakimś większym chopperze (kulturalnie się pozdrowiliśmy lewą ręką ), nie wiem jaką miał pojemność ale chodziło to pięknie. Jak już był 300m dalej i dojeżdżał do stojących przed nim ciężarówek przegazował motocykl, ten dźwięk był piękny Wiem że 125 nigdy nie będzie miała takiego dźwięku, ale zastanawiałem się nad zrobieniem kilku otworów w wydechu, lub zrobieniu pustych wydechów:
Co o tym sądzicie? O zatrzymaniu przez policję i ewentualnym skierowaniu na badanie tech. wiem, o możliwym problemie przy przeglądzie też, ale ludzie mają puste wydechy i jakoś przechodzą te przeglądy
Jak w małej poj. masz fabryczny wydech ,to jeszcze niektórzy mogą się nie kapnąć ,że to np 125 czy 150 ,ale jak wybebeszysz tłumiki ,to od razu wiadomo ,że jedziesz maluchem .I nie można mylić odgłosu ,który wydaje 125 z pustymi ,na wolnych obrotach (nawet przyjemnego ), z tym co z niej wychodzi przy 6000 obrotów i v -60 km/h . Dlatego są i trąbki o tuby .