Czy ktoś z was posiadaczy Superlighta miał podobne zdarzenie?
Nowicjusz pisze:Witam ,niestety po dolaniu do pełna paliwa w moim moto wyszło na jaw że bak zaczyna puszczać paliwo.Zawiozłem moto do serwisu i okazało się że jest nieszczelna uszczelka pływaka paliwomierza.zostałem uziemiony na kilka dni![]()
Czy ktoś z was posiadaczy Superlighta miał podobne zdarzenie?
krysz pisze:Mialem to samo w Cruiserze. Usterkę usunąłem w 1 h.
Michał_66 pisze:krysz pisze:Mialem to samo w Cruiserze. Usterkę usunąłem w 1 h.
dlatego Rysiu mnie to dziwi jak na taką pierdołę można trzymać moto w serwisie parę dni
Diabliczka pisze:Michał_66 pisze:krysz pisze:Mialem to samo w Cruiserze. Usterkę usunąłem w 1 h.
dlatego Rysiu mnie to dziwi jak na taką pierdołę można trzymać moto w serwisie parę dni
Bo serwis akurat naprawia coś innego? I bak czeka w swojej kolejce?
Hawk1985 pisze:Panowie postawcie się na miejscu serwisantów. Od momentu wprowadzenia ustawy sprzedaż 125 sięgnęła zenitu, każdy chce jeździć, każdy chce wymianę na teraz.
W piątek jak dzwoniłem do serwisu, apropo wymiany oleju powiedzieli mi żebym w środę przyjechałJa na to nie dałoby się mnie upchnąć na sobotę, panie ja chcę jeździć!
Na szczęście serwisant stwierdził że to 10 min więc gdzieś mnie upchnie.
Podczas gdy wymieniał mi olej ktoś zostawił Divisiona i pyta kiedy będzie do odbioru, serwisant odpowiedział że wtedy, właściciel Divisiona spytał czy nie da się szybciej bo on chce jeździćserwisant już lekko zdenerwowany i zmęczony odpowiedział że wszyscy chcą jeździć a on się nie rozdwoi
![]()
Tak więc Panowie bądźmy wyrozumiali
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości