Obraz i dźwięk

Obraz i dźwięk

Postautor: herrmannek dodano: 28 lut 2009, 23:05

herrmannek

Obraz i dźwięk

Postautor: Lupus dodano: 28 lut 2009, 23:10

elegancki :) - gdzie robiłeś zdjęcia
Awatar użytkownika
Lupus
Sympatyk

Motocykl: Honda CBF 600S
Komunikator: whatsup :D

Obraz i dźwięk

Postautor: herrmannek dodano: 28 lut 2009, 23:14

Na wale Odry po przeciwnej stronie od Brzegu Dolnego.
herrmannek

Obraz i dźwięk

Postautor: Lupus dodano: 28 lut 2009, 23:17

a to tak po przeciwnej stronie od wjazdu którym zazwyczaj do wrocka pomykam
Awatar użytkownika
Lupus
Sympatyk

Motocykl: Honda CBF 600S
Komunikator: whatsup :D

Obraz i dźwięk

Postautor: jacek dodano: 01 mar 2009, 17:12

podobny do mojego -podobny- mam inne felgi i kufer
jacek

Obraz i dźwięk

Postautor: herrmannek dodano: 01 mar 2009, 19:30

Kufer dokupiłem, oryginalny był do niczego(wygląd, pojemnośś, nieodczepialność), no może oprócz zatrzasku wieka... A z felgami fakt. chodzą 2 rodzaje: wycięcia świderki lub kwadraty. Kwadraty chyba są starsze, ale głowy nie dam.
herrmannek

Obraz i dźwięk

Postautor: krzys59 dodano: 07 mar 2009, 18:45

Jaki masz tylny kuferek? Jakiej pojemności? I na koniec, jaki kask można do niego włożyć? Mam jeden otwarty (mieści się oryginalnym kuferku bez problemów) i jeden szczękowy, który mi do oryginalnego kuferka nie wchodzi w żaden sposób :D
I widzę że Ci tygrysek z przedniego błotnika też poszedł gdzieś na polowanie. Mój się odmeldował po 500 km, na naszych wspaniałych drogach, reling z przodu też mi odpadł, ale po tysiącu, całe szczęście że to się stało jak się zatrzymałem, bo coś mi dzwoniło za bardzo :mur:
Szczytem jakości to te nasze motorki nie są, niestety, ale jeżdżą, i to ważne :D
krzys59

Obraz i dźwięk

Postautor: herrmannek dodano: 08 mar 2009, 08:44

to jest chyba 50 litrowy z metalową płytą dostępny wszędzie... mój szczękowiec też chyba nie wejdzie a jeśli wejdzie to tak, że nic innego już nie. Podejrzewam, że mniejszy pełny kask wejdzie(dla plecaczka) kufer jest ok, żadna rewelacja... nakrętki trzeba wymienić na te samokontrujące... tygryska mam ale z urwaną nogą :) śrubki grzechocą w podstawce, relingi się trzymają ekstra.
herrmannek

Obraz i dźwięk

Postautor: krzys59 dodano: 10 mar 2009, 22:02

Jedno już wiem z całą pewnością :D
Do tego kuferka 50 l szczękowy Nolan N82 nie wchodzi, w żaden sposób nie da się go ułożyć żeby zamknąć klapę :mur:
A miało być tak fajnie. Wymiary pasują tylko, kurde. nie w tych kierunkach co trzeba. Szkoda.
krzys59

Wróć do Challenger 200