close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Region Śląsko-Opolski

Tematy dotyczące lokalnych spraw.

Re: Region Śląsko-Opolski

Postautor: andrzej_sl dodano: 01 cze 2015, 08:44

Hawk1985"

Jeszcze odniosę się co do tego
[quote="michaelrsl pisze:
beniamin82 pisze:I fajnie. Szkoda że nikt się nie podłączył.

Coś Śląska grupa daje du...

Michaelrsl po prostu okres "podjeżdżania" na "masówki", aby pooglądać inne motocykle mamy już trochę za sobą ;p
Jeżdżenie dla samego jeżdżenia po okolicy też już przerabialismy :) . Znamy już chyba wszystko na wylot w promieniu 100 km :bike01:
Każdy ma różne sytuacje rodzinno-zawodowe i nie zawsze da radę "podłączyć" się w danym momencie na szybką traskę wokół komina.
Ponadto pół liderów grupy Śląsko-Opolskiej znajduje się teraz we Włoszech :D i na tym wyjeździe skupiali się przez ostatnie tygodnie.
Ja osobiście marzyłem o Bieszczadach, w których nie byłem coś ze 30 lat. Wybrałem się w sobotę, dojechałem, objechałem dużą pętlę bieszczadzką, co nieco zobaczyłem :) - super widoki i wczoraj wróciłem :motor: cały i zdrowy. I mam zamiar znów pojechać tam - ale tak na kilka dni :). Za mało czasu i jeszcze pogoda w sobotę "powariowała" :(
Trzy najpopularniejsze słowa na świecie - "Made in China".
andrzej_sl
Klubowicz

Motocykl: Mińsk125-JL150-GS500-ST1100
Tel. kom.: 600413426

Postautor: rafip dodano: 01 cze 2015, 10:34

ja i maxiu1111 proponujemy mały szybki wypad na 14 czerwiec (niedziela) - kierunek miejscowość Bobolice.

Królewski zamek Bobolice został zbudowany przez króla Polski Kazimierza Wielkiego najprawdopodobniej ok. 1350-1352 roku. Należał do systemu obronnego zachodniej granicy państwowej Królestwa Polskiego. Zamek miał bronić od najazdów ze strony Śląska, będącego terytorium granicznym Królestwa Czech. Zamek jest częścią fortyfikacji zwanych Orlimi Gniazdami.

Można trasę ułożyć jak się zdecyduje więcej osób. Co Wy na to? Ma być ciepło tylko nie wiadomo jak z deszczem.
Awatar użytkownika
rafip
Zarząd KCM

Motocykl: Piaggio MP3 LT Sport
Tel. kom.: 691829631

Postautor: Morph dodano: 01 cze 2015, 17:00

ziółko za cholerę nie pamiętam ,ale technika przyszła mi z pomocą i wyszło mi ,ze to Cmentarz komunalny, Cmentarna 19, 43-100 Tychy ,to z tamtąd musielibyśmy wyruszyć coś koło 8.30 - 8.45 o ile 125tki nadążą bo nie wiem czy dotarte czy nie _bezradny
Nie jeździj szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Obrazek
Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami. Na przykład , gdy idę do monopolowego boję się, że będzie zamknięty.
Awatar użytkownika
Morph
Klubowicz

Motocykl: Romet R250 / Honda CBF600s

Postautor: ziolko36 dodano: 01 cze 2015, 17:06

Ot technika i człek się gubi :whip: Myślę że zebrac na 8 30 i spokojnie do benia smigac :czapa:
"To droga tworzy Ciebie a nie ty drogę" M.Kamiński
Awatar użytkownika
ziolko36
Klubowicz

Motocykl: Hyosung GT, Benelli Imperiale
Tel. kom.: 662129021

Postautor: Szczepan03 dodano: 01 cze 2015, 19:21

Morph pisze:ziółko za cholerę nie pamiętam ,ale technika przyszła mi z pomocą i wyszło mi ,ze to Cmentarz komunalny, Cmentarna 19, 43-100 Tychy ,to z tamtąd musielibyśmy wyruszyć coś koło 8.30 - 8.45 o ile 125tki nadążą bo nie wiem czy dotarte czy nie _bezradny

Od razu pomyślałem o tym cmentarzu ale żeby uściślić to miejsce zbiórki na parkingu przy cmentarzu od strony ulicy Oświęcimskiej (44)?
Awatar użytkownika
Szczepan03
Forumowicz

Motocykl: Romet Soft Chopper
Komunikator: www.facebook.com/sergiusz.zakowski

Postautor: Morph dodano: 01 cze 2015, 19:50

Obrazek
Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami. Na przykład , gdy idę do monopolowego boję się, że będzie zamknięty.
Awatar użytkownika
Morph
Klubowicz

Postautor: ziolko36 dodano: 01 cze 2015, 22:06

Dokładnie o ten parking mi chodziło, nie sposob sie na nim zgubic a latwo znalesc, jak wszystkim pasuje to msc to co w czwartek o 8 30? :)

Ps. Na tym cmentarzu jest grób Ryśka Ridela :czapa: (kto to był to chyba wszyscy wiemy)
"To droga tworzy Ciebie a nie ty drogę" M.Kamiński
Awatar użytkownika
ziolko36
Klubowicz

Motocykl: Hyosung GT, Benelli Imperiale
Tel. kom.: 662129021

Postautor: Margaya dodano: 01 cze 2015, 22:46

Hawk1985 pisze:
A jako że po obiedzie miałem niedosyt to znów przejechałem się nad zaporę do Czernichowa gdzie podjechały 3 pięknie odrestaurowane Junaki M10 (szkoda że nie zrobiłem fotek :mur: ), zajrzałem na Górę Żar i do Kozubnika gdzie strzeliłem te fotkę (komórka w trybie HDR :P ):
Obrazek

Wczoraj gdzieś po drodze musieliśmy się minąć, szkoda ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
Margaya
Forumowicz

Motocykl: Keeway Superlight 125

Postautor: Morph dodano: 02 cze 2015, 05:04

ziolko36 pisze:Dokładnie o ten parking mi chodziło, nie sposob sie na nim zgubic a latwo znalesc, jak wszystkim pasuje to msc to co w czwartek o 8 30? :)

Ps. Na tym cmentarzu jest grób Ryśka Ridela :czapa: (kto to był to chyba wszyscy wiemy)

Ziółko ,co powiesz na 8.15 ,chciał bym zobaczyć grób Ryśka ,o ile to możliwe ?
Obrazek
Awatar użytkownika
Morph
Klubowicz

Postautor: Szczepan03 dodano: 02 cze 2015, 06:01

Ja grób Ryska widziałem więc będę raczej na 8:30. O 7:00 rano dopiero kończę dyżur więc i tak muszę się rano sprężać.
Awatar użytkownika
Szczepan03
Forumowicz

Motocykl: Romet Soft Chopper
Komunikator: www.facebook.com/sergiusz.zakowski

PoprzedniaNastępna

Wróć do Regiony