Kompleks czy chec tuningu?

Re: Kompleks czy chec tuningu?

Postautor: MARCIN M. dodano: 15 cze 2015, 20:34

Arcon pisze:
Maciu56 pisze:A Kolega "forumowicz" to taki bardziej zagraniczny ? Wystarcz napisać : prawda.

Macieju... "True, true" to jest cytat - klasyk. Z kampanii reklamowej amerykańskiego Budweisera, sprzed 15 lat. Jak to łatwo krytykować, a potem trochę wstyd :P
https://www.youtube.com/watch?v=UDTZCgsZGeA

A TO !! :rad:
MARCIN M.
Forumowicz

Motocykl: keeway superlight
Tel. kom.: 660948400

Postautor: cruenzo dodano: 15 cze 2015, 21:00

aż sie popłakałem...ze ja tego wcześniej nie widziałem...?
Awatar użytkownika
cruenzo
Klubowicz

Motocykl: Junak w skali 1/24
Tel. kom.: 888691054

Postautor: Nowicjusz dodano: 16 cze 2015, 23:18

Cieknące baki i takie tam inne usterki,a ja wam powiem jest jak jest serwis może być najlepszy lecz jak przedstawiciel się nie spisuje to kicha,a niestety Romet kładzie lagę na właścicieli Keeway ale i tak uwielbiamy z moją kobietą nasze hinolki :D :oklasky:
Nowicjusz
Awatar użytkownika
Nowicjusz
Forumowicz

Motocykl: Keeway superlight 125
Tel. kom.: 601335530
Komunikator: gg22190948

Postautor: Bart dodano: 18 cze 2015, 00:53

Lisu pisze:Musze wrocic do glownego tematu. Jezeli sledziliscie, co pisalem, to " zneutralizowalem" mojego KSL125 na maxa. Czarny mat. Dark Rider! Jezdzac po Opolszczyznie i Dolnym Slasku, stajac na swiatlach lub w innych okolicznosciach, spotykam sie czesto z pytaniami. Co to za marka, bo taki fajny?Jak mowie, ze Keeway, Chinczyk to otrzymuje oznaki jakiejs dziwnej pogardy. Wkurza mnie to. Jaka pojemnosc? 125-eee
ale wzbudza zainteresowanie bo fajny motor.Widze, ze sie ogladaja. Nie mam sakw ani gomoli. GOLY MAT bez emblematow.
" Jak na piecsete to zgrabnie wyglada"
Osttanio zzawiodl mnie wskaznik paliwa i.... poleglem w lesie. Juz pisalem. Ale zatrymujacy sie pytali, czy to Harley
Nie ukrywal, ze mi to "gralo"
Musze jakas sciemie wymyslec. Za ewentualne wskazowki bede "dzwieczny"

bez obrazy, ale nie chce mi się wierzyć, że masz 33 lata. uwolnij wreszcie głowę z kompleksów i przestań się zastanawiać co ludzie o Tobie myślą. gwarantuję, że życie będzie o wiele przyjemniejsze. żyj dla siebie, a nie dla innych. ja wielokrotnie mówiłem ludziom, że to Chińczyk i 125tka i nikt się krzywo nie spojrzał. wiesz dlaczego? bo mówię to z uśmiechem na twarzy i ciągle się jaram swoją maszynką. nawet mi przez myśl nie przechodzi, że jestem "gorszy" na drodze od innych. jak sobie kupujesz nowy ciuch czy zmieniasz fryzurę to też Twoim głównym zmartwieniem jest to jak Cie ludzie na ulicy widzą?

powiedz, że jesteś trollem :)

ps. motor nie zrobi z Ciebie mężczyzny
Bart
Forumowicz

Motocykl: Keeway Superlight 125

Postautor: Bart dodano: 18 cze 2015, 01:06

beniamin82 pisze:A tak. Jak na keewaya to nie powinny. Też byłem zaskoczony. Natomiast nawet gdyby trafiła się seria wadliwych to akcja serwisowa powinna trwać góra tydzień.

hehe, dodam trzy grosze od siebie w sprawie serwisu Rometa skoro poruszyliście ten temat.
czekałem na bak 7,5 tygodnia (jeździłem w tym czasie, bo po zatankowaniu 2-3 litrów jakimś cudem nic nie ciekło). po tym czasie poinformowano mnie, że wysłali mój bak do Dębicy (dodam, że miałem wtedy moto na przeglądzie i zrobiono to nie informując mnie o niczym! jedynym usprawiedliwieniem jest to, że zwalniano wtedy mojego ulubionego pracownika i po prostu mieli gnój na salonie i nikt nic nie wiedział poza właścicielem), żeby...

WERBLE

... zalać go żywicą :D
BADUM TSSSSS

jak zapytałem się właścicela salonu o co chodzi (w porządku facet, nie tylko on zresztą) to powiedział, że jego zdaniem... Romet wcale nie zamówił tego baku i próbują się teraz ratować. tydzień czekałem na moto (tak się złożyło, że i tak w tym czasie bym nie jeździł, więc nie ma tragedii), w końcu odebrałem maszynkę ze sklejonym bakiem.

nie mam charakteru awanturnika, więc nie robiłem rabanu. niemniej profesjonalizm serwisu Rometa mówi sam za siebie, w związku z czym nie dam im już zarobić.
Bart
Forumowicz

Motocykl: Keeway Superlight 125

Postautor: lisq1 dodano: 18 cze 2015, 18:59

Przestań się stresować! Wyobraź sobie co ja przeżywam na swoim piździku o nazwie Barton N:
przerobiony na 150 z wielgachnym gaźnikiem jedzie jak wściekły, katowicką lewym pasem 110-120 a na nim ja 193cm wzrostu i 95kg wagi! Coś jak słoń na dziecięcym rowerku :czapa: Wiesz jak na mnie patrzą jak ich wyprzedzam poskładany za kawałkiem owiewki? O tak :wielkieoczy: A wiesz jaką ja mam radochę? O taką :rotfl:
Pozdrawiam
lisq1
Forumowicz

Motocykl: Benyco BR 125

Postautor: Aecjusz dodano: 18 cze 2015, 19:16

Arcon pisze:
Maciu56 pisze:A Kolega "forumowicz" to taki bardziej zagraniczny ? Wystarcz napisać : prawda.

Macieju... "True, true" to jest cytat - klasyk. Z kampanii reklamowej amerykańskiego Budweisera, sprzed 15 lat. Jak to łatwo krytykować, a potem trochę wstyd :P
https://www.youtube.com/watch?v=UDTZCgsZGeA

https://www.youtube.com/watch?v=77y2lD8i2PU
Aecjusz
Forumowicz

Motocykl: Szukam

Postautor: Lisu dodano: 20 cze 2015, 22:54

witam. Srednie spalanie z ostatniego tysiaca to 2,89l/100km. Drogi Krajowe, Drogi powiatowe, drogi trzeciej kategorii odsniezania oraz po miescie. Zero autostrady bo sie cykam,Zakupilem Iron Horse 2x17l na Allegro a dzisaj stelaze do niego i tzw. spacerowke u tego goscia w Podkarpackiem. Maja byc we wtorek. Jak zaloze to wkleje fotki. Troche sie wykosztowalem. Poza ciuchami i kaskiem to lusterka , zmiana zebatki i teraz sakwy, stelaze i ta "spacerowka" . Juz nic wiecej nie pakuje w KSLa. Co chcialem, to zmienilem lub wzbogacilem. Wystarczy! Podoba mi sie to spalanie. Ktos norme przebije? Za niedlugo kolejny przeglad przy 3000km wg. ksiazki. Chodzi, jak "brzytwa" Jazda luzik 60-85kmh. Rozkreca sie juz z gorki, z wiatrem w plecy do 105, ale to nie sprawia przyjemnosci. Optymalna jazda to 60-85 km. Docenilem wymiane zebatki. Idzie optymalnie w podanym przedziale predkosci. To nie scigacz tylko rekreacyjny
Lisu
Forumowicz

Motocykl: KSL125 Czarny Mat

Postautor: ontheroad dodano: 23 cze 2015, 16:15

Lisu pisze:ps. motor nie zrobi z Ciebie mężczyzny

.. To zdanie powinno zamykać cały wątek. Na prawdę trudno coś do tego dodać. Od siebie powiem tylko, że ostatnio zaparkowałem przy ulicy. Odszedłem kawałek i zaniepokoiłem się widząc jak dwóch kolesi dziwnie kręci się przy moim moto. Już miałem wracać do niego gdy zobaczyłem, że jeden z nich wyciągnął telefon i zaczął cykać zdjęcia. Dokładnie tak jak ja kilka dni temu widząc zaparkowanego Harleya.
Awatar użytkownika
ontheroad
Forumowicz

Motocykl: Keeway Superlight

Postautor: Lisu dodano: 24 cze 2015, 18:49

Na zakonczenie wstawie kilka fotek. KSL jest kompletny. Zawiodlem sie na tej spacerowce bo zbyt krotka i nie zdaje egzaminu. Myslalem, ze bedzie dluzsza, zebym mial wyproostowane nogi a tak to wyzej, niz na stopkach i nie jest wygodna. chyba sciagne i gdzies przerobie bo chyba trzeba bardziej wygiac w dolna strone. Zbyt wysoka.
Lisu
Forumowicz

Motocykl: KSL125 Czarny Mat

PoprzedniaNastępna

Wróć do Keeway