Harley on tour w Chudowie - Hyde Park

Imprezy organizowane poza KCM (np. zloty ogólne, Grunwald itp.)

Re: Harley on tour w Chudowie - Hyde Park

Postautor: oleńka dodano: 20 cze 2015, 12:16

andrzej_sl pisze:Odpowiedź specjalnie dla Oleńki :)

Spoko przeżycie, biorąc pod uwagę, że pierwszy raz w życiu siedziałem na "kultowym" motórze :) (i pewnie szybko nie nastąpi drugi raz).
Zawsze jest to coś innego, nowego, niesamowitego..............
Ale tak jak pisałem w pierwszym poście - jak na motocykl w cenie ok. 70 tys. zł poza nazwą, nie wywarł na mnie "niesamowitego" wrażenia. Wszędobylskie drgania silnika w czasie jazdy wymagają przyzwyczajenia. Skrzynia pracuje jak na "sucho", nie "czuć" ciężaru (jest dobrze wyważony), prowadzi się dobrze. Cóż jeszcze dodać. Ważne, że to nie była przejażdżka kilkukilometrowa, ale kilkunasto- :) .
Co ważne. Motocykl nowy z niewielkim przebiegiem. To też jakiś atut ;)

Wg reklamy HD najtańszy model Sportstera można mieć już od 13 zł dziennie :swir: .
Z drugiej strony wypalając np. dziennie paczkę "fajek" za taką kwotę, każdy może mieć moto "ze stajni" H-D w zasięgu "ręki" :_hura:

A co Ty powiesz o swojej przygodzie (o niebo dłuższej ode mnie) z wyrobem firmy Harley-Davidson?

Pozdrowionka :kwiatek:

To teraz ja specjalnie dla Ciebie :).
Nigdy nie miałam uprzedzeń co do HD. Niektóre podobały mi się bardzo, niektóre mniej, nie mam żadnych uprzedzeń do firmy, ceny owszem , wysokie. No ale jak ktoś ma kasę i lubi.... :D. Dźwięk wydechów nie idzie pomylić z innymi motocyklami, mowy nie ma. Jest jedyny w swoim rodzaju i niech sobie każdy gada co chce :D . Tutaj, sama nie wiem dlaczego, ale wszyscy chopperowcy preferują harleye. Inne mogą nie istnieć. ;) . Wygodne toto jest, ciągnie jak smok, aż dziw, że mi jeszcze łba nie urwało bez szyby :D . No ale oldschool, to oldschool. Powiem tak, mnie się podoba, ale ja generalnie lubię prawie wszystkie choppery. Tylko nie ma wszystkich chciałabym jeździć :D. Nie psuje się, nie grymasi, dużo nie pali, wygląda ładnie, to co mam więcej wymagać :cwaniak:
Awatar użytkownika
oleńka
Sympatyk

Motocykl: moto zastępcze HD :D
Komunikator: GG3705538

Poprzednia

Wróć do Imprezy różne