Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Kurczę jest tak ciepło że nie chce się wchodzić do namiotu. Polecam, gdyby ktoś był nad Balatonem pizzę Gyros. Oczywiście z piwkiem. Jutro Bośnia i Hercegowina. Dobrej nocy. Fotki robię
Ryśku oblukaj mi tam ładne miejsce noclegowe nad Balatonem ale wiesz Kierowniczka nie śpi pod namiotem więc jakiś hotel lub domek. My jedziemy tam w sierpniu po imprezie u Benia. No i życzę szerokości i ładnej pogody. Pozdrawiam. Peliks.
Mareczku, nad balatonem co krok to jakiś hotelik albo kwatera. Także nie będziesz miał problemów. Niestety prognozy się sprawdziły: Na Węgrzech pada. Dobrze chociaż że jest ciepło. Siedzę w namiocie i czekam... Pozdrawiam. Jeszcze z Węgier
Krysz pisze: Witaj. Jestem w Bosni na kampie za Banja Luca. Na Wegrzech padalo, w Chorwacji wialo, Bosnia przywitala mnie sloncem ale teraz sie chmurzy. Jest cieplo. Poczestowano mnie rakija , jest super. Liter kupilem. Trzymta sie