Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Dla zainteresowanych, czekam na nowy silnik wraz z osprzętem, za około tydzień przekładam 150 na 250 Opiszę co i jak i ile z tym jest roboty, co pasuje a z czym są problemy, choć mam nadzieję że ich nie będzie
Pozdro
Wolność słowa - prawo do publicznego wyrażania własnego zdania oraz poglądów, a także jego poszanowania przez innych.
Ja w swoim Jinlunie 150-5 zmieniłem zębatkę zdawczą na 16 a z tyłu 39 . Przełożenie jest 2,439 na oryginalnych tzn.15 i 42 było 2,8 .Na pewno przyjemniej się jedzie,biegi się wydłużyły zmniejszyły się drgania rewelacji jeżeli chodzi o prędkość to niestety nie ma ale ten typ tak ma.Jeżdżę solo trudno mi coś powiedzieć jak się to faktycznie ma do mocy o ile się zmniejszyła dla mnie jest ok.
ja w tej chwili mam z tyłu oryginał a przednia 17, prędkość się poprawia tylko przy super sprzyjających warunkach wibracje za to spadły baaardzo teraz przekładka na 250 a później zobaczymy
Wolność słowa - prawo do publicznego wyrażania własnego zdania oraz poglądów, a także jego poszanowania przez innych.