Gixer pisze:Cartman pisze:Napisałem sie i gdzies uciekł moj post chyba

To musisz napisać jeszcze raz
Tak wiec..
W niedziele odbyła sie jazada probna i zakochałem sie w ty motorku.
Dobre hamulce...fakt nowe okładziny z przodu... wymienione przy 5500 km... troche chyba szybko

fakt jestem przyzwyczajony do samochodow

Musze wymienic olej...ostatnio wymieniany 7 miesiecy temu.Zastanawiam sie czy zrobic to sam czy jeszcze jechac do servisu...mam kilka miesiecy gwarancji jeszcze jak sie nie myle ( dawali 3 lata na to)
Opony deszczowe..zadne markowe chyba ale deszczowe wiec jest ok.
Skrzynia biegow.....bardzo ciekawa, ostatni raz jechałem namualem z 6 lat temu...
Pytanie o skrzynie...otoz owa skrzynia nie posiada NEUTRALNEGO BIEGU - jako biegu .... mamy 5 biegow i tyle, aby wrzucic luz nalezy przygazowac silnik na biegu z wcisnietym sprzegłem i czekac az sam zrzuci na LUZ...Szczerze nie wiem jak to działa ha ha ale stwierdziłem ze bede martwił sie jak kupie..( w sensie rozgryze to)..no a skoro mam was

to jak to dział ktos opowie?????
Kolejne pytanie... jak to jest z tym silnikiem...widziałem obrotomierz do 9000 albo i ciut wiecej....czy to oznacza ze mozna go az tak krecic...nie jestem głupi i rozumiem jedno nie bede szukał mocy tam gdzie jej nie ma.
To ma jezdzic nie scigac sie i interesuje mnie jak poprawnie obchodzic sie z tym silnikiem...mam nadzieje ze opcja jak dbasz tak masz sprawdzi sie tu...
Walcze teraz z ubezpieczeniem...jak sie uda jutro toretycznie moge jezdzic...jeszcze kask rekawiczki kurtka ...pewnie buty i spodnie i walizki wystawione przed drzwi przez zone

Tak wyglad ma na prawde fajny ale widze ze junak tez jest ok...wszystko to plastiki ktore fajnie wszystko maskuja.