Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Zrobili coś pośredniego pomiędzy modelem 131 a M16, ale inspiracja Sportsterem jest widoczna na pierwszy rzut oka. Moja żona stwierdziła, że jak zrobi A1 to go sobie kupi...
Widziały gały i sfotografowały http://trokakrzysztof.blogspot.com/2015 ... k-m12.html zapraszam na prezentację. Za tydzień śmigam Junakiem M12 w Bieszczady, będę wiedział więcej o tym sprzęcie na pewno się wiedzą nabytą podzielę.
Oglądałem u dilera w Olsztynie Junaka M12. Zdecydowanie masywniejszy i większy niż 131. Fajna kanapa.Tył ładniejszy i nie wygląda jak oskubany kuperek jak to ma miejsce w 131. Jeden szczegół mnie osłabił. Paski na baku i błotniku wyglądają (a może są) jak naklejona niezawodna i używana do wszystkiego srebrna taśma.W sprzęcie za 7700zł to wg mnie żenada i obciach.