to.st pisze:roberto210 pisze:O urywających się szpilkach to już nic nie mowie.![]()
Nawet jak wracałem z zakończenia to się zerwała:
To miałeś kompletny niefart na tym wyjeździe
I tak bywa.
Mówi się trudno i trzeba żyć dalej

to.st pisze:roberto210 pisze:O urywających się szpilkach to już nic nie mowie.![]()
roberto210 pisze:to.st pisze:roberto210 pisze:O urywających się szpilkach to już nic nie mowie.![]()
I tak bywa.
Mówi się trudno i trzeba żyć dalej
marek58 pisze:Witam ja śmigam 8 lat i nigdy mi się nic nie odkręciło najlepszy sposób na te dolegliwości to zmiana małej zębatki 14 zę i większej na 31 zę i łańcuch na 520 ,olej mam MAGNETIK nie polecam MOTULI I oraniczyc szbkośc do 60 km ot cała recepta .
andrzej_sl pisze:E tam, zaraz kompletny niefart.
Impreza była przednia, a że czasem moto w rozsypce i trochę mniej szczęścia w głosowaniu.............
Każda porażka jest nawozem sukcesu![]()
roberto210 pisze:Każda porażka jest nawozem sukcesu[/color]![]()
To Fakt.
roberto210 pisze:marek58 pisze:Witam ja śmigam 8 lat i nigdy mi się nic nie odkręciło najlepszy sposób na te dolegliwości to zmiana małej zębatki 14 zę i większej na 31 zę i łańcuch na 520 ,olej mam MAGNETIK nie polecam MOTULI I oraniczyc szbkośc do 60 km ot cała recepta .
Dlaczego nie polecasz Motulu.
Ja własnie ten wlewam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości