Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
No raczej fabryki nie poprawiaj ustaw jak mówi instrukcja... Tylko sprawdź bo w niektórych silnikach ustawia się zawory na ciepło a w innych na zimno... Choć zwykle na zimnym silniku to się robi...
Dla mnie dodatkow az w nadmiarze, ale kazdy ma tak, jak lubi i to jest najwazniejsze. Grunt, ze Tobie sie podoba i daje Ci radosc. Tak trzymaj, nawet jak trafi sie taka maruda, jak ja
Mi też się podoba. Bardzo ciekawie i niekonwencjonalnie rozwiązałeś mocowanie piórnika . No i jeśli lubisz frędzle to sakwy powinieneś założyć też z frędzlami. Tak samo jak eNgine jestem ciekawy co to jest to coś na lewym gmolu ? Ogólnie - SUPER !!!