Witam wszystkich posiadaczy Dark Stara!
Jako że to mój pierwszy post, powiem kilka rzeczy odnośnie mojej sztuki - i od razu zadam jedno ważne pytanie

Więc po kolei: mój motocykl kupiłem dwa tygodnie temu, jestem już po pierwszym przeglądzie gwarancyjnym, zrobiłem jakieś 500 km. U mnie wszystko było ok, poza - standardowo (a jakże!) nie działającym wskaźnikiem paliwa. Nic to, da się jakoś przeżyć.
Gorsza sprawa - i tu potrzebowałbym pomocy bardziej obeznanych użytkowników - ostatnio po postawieniu motocykla na stopce bocznej, stopka ta zsunęła się i sprzęt padł na lewy bok. Nie wnikam, co było przyczyną - być może sam źle go ustawiłem (jeśli tak, to mea culpa). Co gorsza, sprzęt padł tak, że urwało mi się lusterko - złamało się przy klamce, nieco pod gwintem. I teraz: czy wie ktoś, gdzie mogę zakupić mocowanie klamki wraz z gwintem na lusterko - tak, żeby pasowało to do reszty? Szukam już tego dobre kilka godzin - i nic! Ewentualnie, jakich zamienników zbliżonych wyglądem szukać. Z góry dziękuję za podpowiedzi i szerokiej drogi życzę!