Chyba 3,4 a nie 2,4

Normalnie perpetum mobile

Mój 3L zeżarł jak nic.
Grzeno pisze:A ja oddałem w piątek moto na przegląd i jeszcze go nie mam.
Coś czuję że będę musiał zmienić serwis. Odstawiłem moto w pełni sił,piątek 15.00 telefon moto gotowe jadę.
Jadąc środkiem komunikacji miejskiej widzę że mechanik coś przy nim grzebie . Podchodzę i pytam i jak na to mechanik odpowiada że nie odpala.
Delikatny fuck, pytam jak to on na to że mam zepsuty rozrusznik i kręci w drugą stronę i że to jeszcze chwilę potrwa ja mu na to że to on coś kręci ,drugi fuck i poszedłem na sklep pooglądać co mają. Wracam po 20-stu minutach na warsztat a on kręci mi luzy zaworowe, z nerwów nawet nie zapytałem na jakie ustawia, ale to nadrobię,poskręcał wszystko do kupy i dalej nic rozrusznik kręci dobrze jak dla mnie . Od tego ciągłego kręcenia na ssaniu zalał świece wymienił na nowe i moto po kilku zakręceniach rozrusznika odpaliło(aaaa jednak rozrusznik sprawny) lecz po odpaleniu rozrusznik nie przestawał kręcić ,mechanik stwierdził że padł przekaźnik rozrusznika i że to zrobi dopiero jutro (w sobotę).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości