Bo Grzeno ma Cruisera a Wy Panowie opisujecie problemy związane z modelem Supershadow. Pozornie te same silniki, wizualnie niemalże identyczne, ten sam producent LIFAN. Tyle, ze slinik w Cruiserze poddano kilku istotnym modyfikacjom (między innymi dotyczacymi skrzyni biegów). Sumując, mozna powiedzieć, że Cruiser ma silnik ieporównywalnie trwalszy i zmodyfikowany. (chocby kwestia poprowadzenia wydechów).
20 listopada mam spotkanie w W-wie z całym Zarządem firmy Keeway oraz dealerami obsługującymi ich sieć sprzedaży. jeżeli macie panowie jakieś zarzuty odnośnie obsługi, serwisu, samej formy prezentacji lub sprzedaży zgłaszajcie możliwie szybko. To w naszym wspólnym interesie. Być może Zarząd firmy nie zdaje sobie sprawy jak wyglada stan rzeczywisty obsługi pogwarancyjnej.
A tak na marginesie skrzynia biegów to najsłabszy punkt silnika LF-250V poza tym to super jednostka.
kgeb pisze:Witam w nowym sezonie!
Kilka informacji o skrzyni. Sprawa wyjasniła się dość szybko. Problemem był wodzik. Sama skrzynia anie była naprawiana. Chłopaki na Sabybie zrobili to szybko. Nic nie kosztowało poza czasem. Zapina biegi teraz lepiej niż po zakupie. Przy okazji moto przezimowałem w serwisie![]()
Niemniej teraz staram się zapinać biegi jak książka pisze. Rekucja na NEUTRAL'a zanim się zatrzymam na światłach, dobrze wysprzęglone itd.
Pzy okazji okazało się że miałem zwaloną cewkę - udąło się też jescze na gwarancji. Kolejna naprawa już na mój koszt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości