autor: HANS dodano: 07 maja 2016, 19:28
mam dark stara i nie bede cie oszukiwal pare problemow mialem np.urwal sie podest przy biegach,urwala sie linka gazu, pękl łancuch alw w sumie nic takiego grubo powazniejszego nie bylo,predkosc max to 105 do 110 km w super warunkach,biegi wchodzą dobrze,jest walek wyrownowazajacy,wskaznik biegow co dla początkujacycj uwazam za super rozwiązanie!zrobilem juz nim ponad 5200 km z czego 1270 na zlot w to i z powrotem do pogorzelicy,w sumie jest ok,aaa jeszcze klocki wymienilem bo strasznie piszxzaly,siedzenie przy dalekich trasach tez nie za wygodne ale z przerwami i da sie rade,a no i jeszcze serwis przy zakladaniu stelazy do kufrow taką srube dlugą zamontowal ze o opone walila i tylnia do wymiany,ogolnie mimo tych problemow za takie pieniadze polecilbym,silnik podobno jest nie do zajechania w tych dark starach,no wybor nalezy do ciebie,osobiscie ksl podoba mi sie z wyglądu ale kiedy sie do niego mierzylem wydawal mi sie troche miejszy niz dark star,wiecej o ksl nie moge powiedziec bo nie znam tego moto,pozdrawiam