co bedziesz robic z wydechem ?
rafip pisze:Gmole z Lux-Mot, które już tak pięknie nie wyglądają po tym jak przygrzmociłem wracając z PogorzelicyTrzeba jednak przyznać, że wytrzymałe są. Żona powiedziała, że warte swojej ceny.
Zdjęcia przed upadkiem
artk2 pisze:rafip pisze:Gmole z Lux-Mot, które już tak pięknie nie wyglądają po tym jak przygrzmociłem wracając z PogorzelicyTrzeba jednak przyznać, że wytrzymałe są. Żona powiedziała, że warte swojej ceny.
Zdjęcia przed upadkiem
Też sobie sprawiłem. Jutro, mam nadzieję, montaż. Wyglądają solidnie, są ciężkie i estetycznie zrobione. A co do sklepu to polecam, zamówienie zrealizowane ekspresowo (zamówiłem 1.06, a dziś już leżą w garażu, mimo, że sprzedawca zastrzega tydzień oczekiwania). Dzięki rafip za informacje.
vexus pisze:Możesz powiedzieć czy to oparcie to kupiłeś dedykowane do keeway-a czy kupiłeś inne i przerabiałeś ?
artk2 pisze:Też sobie sprawiłem. Jutro, mam nadzieję, montaż. Wyglądają solidnie, są ciężkie i estetycznie zrobione. A co do sklepu to polecam, zamówienie zrealizowane ekspresowo (zamówiłem 1.06, a dziś już leżą w garażu, mimo, że sprzedawca zastrzega tydzień oczekiwania). Dzięki rafip za informacje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości