przemas1988 pisze:Prędkości z jakimi będę jeździł raczej nie będą większe jak 80km/h a moto ma być na lata bo nie planuje robienia kategorii A.
garfik pisze:przemas1988 pisze:Prędkości z jakimi będę jeździł raczej nie będą większe jak 80km/h a moto ma być na lata bo nie planuje robienia kategorii A.
Też tak myślałem...
vexus pisze:garfik pisze:przemas1988 pisze:Prędkości z jakimi będę jeździł raczej nie będą większe jak 80km/h a moto ma być na lata bo nie planuje robienia kategorii A.
Też tak myślałem...
Mi wystarczyły 3 miesiące, i już jestem na kursieech im bliżej 40 tym bardziej człowiek młodnieje :-D
przemas1988 pisze:...Pod koniec miesiąca wybieram się do sklepu gdzie będę miał okazje zobaczyć na żywo i porównać wszystkie te motocykle. Pytanie czy warto dopłacać za chłodzenie cieczą i 4-zaworowy silnik w pro bądź 2-cylindrowy silnik i podwójną tarczę w rcr te 1,5-2 tyś w porównaniu z pozostałymi( sym wolf można dostać za nawet 7 tyś. czyli porównywalnie z rs 125 czy z-one t)?
Prędkości z jakimi będę jeździł raczej nie będą większe jak 80km/h a moto ma być na lata bo nie planuje robienia kategorii A. Będę wdzięczny za każdą opinię i radę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość