Snajper pisze:
No wiesz, tylko że jak motocyklista czy skuterkowiec widzi dziewczynę na motorze, to równiż ręka mu się sama podnosi![]()
![]()
Ja to nawet chętnie pozdrawiałbym dziewczyny i kobiety w samochodach tylko czasem mają napakowanych mężów![]()

Snajper pisze:
No wiesz, tylko że jak motocyklista czy skuterkowiec widzi dziewczynę na motorze, to równiż ręka mu się sama podnosi![]()
![]()
Ja to nawet chętnie pozdrawiałbym dziewczyny i kobiety w samochodach tylko czasem mają napakowanych mężów![]()
No wiesz, tylko że jak motocyklista czy skuterkowiec widzi dziewczynę na motorze, to również ręka mu się sama podnosi![]()
![]()
Gixer pisze:
czekałam aż to napiszesz![]()
jak będzie padało na zakończeniu to pojadę peziotem.. i prosze mi ładnie pomachać !
Groot pisze:Gixer pisze:
czekałam aż to napiszesz![]()
jak będzie padało na zakończeniu to pojadę peziotem.. i prosze mi ładnie pomachać !
Snajper nie pozostaje Ci nic innego jak machać wszystkim peziotom w pewien deszczowy piątek...
beniamin82 pisze:Opcję rozważam ale zapał słabnie ...
beniamin82 pisze:... a kieruje się w kierunku pobicia rekordu przebiegu cruiserem
beniamin82 pisze:No i znowu nie wiem.... może na motocyklistę nie wygląda, ale na emeryta też nie.
A swoją drogą Zongshen w skuterze też piękny. Ciekawe czy go Cyclone wprowadzi na rynek europejski.
Hmm, na razie i tam wszystko w sferze marzeń....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości