Jak narazie to remontują tylko wiadukt na Marka Prawego (Strzelce Opolskie trasa 426 ) reszta trasy otwarta .Jakby co to pisać
Postaram się opisać powklejać mapki Googla z objazdem

no i prosta droga na Kłodzko
jędrek pisze:Aha,no fajnie bo tak to by się pojechało przez Krapkowice i na Prudnik i potem Nysa
beniamin82 pisze:Gucekt,leć z Bytomia na strzelce droga 94. Stracisz w stosunku do autostrady 5min , a w spokoju pojedziesz i nie będziesz się wspinać na górę św Anny.
Mam wujka z Sosnowca i on tylko tak jeździ do nas.
A potem tak jak chłopaki czyli strzelce Krapkowice, nowy asfalt.
Mist pisze:No to już jest nas dwóch?
 ?
?Jato od siebię myślę taką traskę,Lubliniec Zawadzkie Strzelce Gogolin Krapkowice Dobra Moszna na Prudnik Nysa Kłodzko Radkówbeniamin82 pisze:A jak już przez Korfantów (słaby asfalt, ale na 125-tkę nadaje się) to koniecznie do Łambinowic podjedź, jeżeli masz czas i ochotę.
Jestem tam Muzem Jeńców Wojennych, naprawdę profesjonalnie wykonane, (multimedialne).
 fajna równa ścieżka spokojnie się jedzie
 fajna równa ścieżka spokojnie się jedzie 
Mist pisze:Przemo82 - "kiedy i gdzie"?
- toż uzgadniamy wspólny przelot na zakończenie sezonu - Radków! - jedziesz?
- gucekt, propozycja trasy wygląda fajnie, moglibyśmy się spotkać na drodze 94 w Siemianowicach Śląskich, do uzgodnienia czas i dokładne miejsce
- Snajper, Jędrek, Rafip - z Wami spotkamy się pewno gdzieś dalej na trasie, chyba żebyście polecieli wpierw na południe (A1?) i moglibyśmy spotkać się wcześniej?
 Nie walcz z maszyną. Poznaj ją, zrozum, poczuj - niech stanie się częścią Ciebie.
    Nie walcz z maszyną. Poznaj ją, zrozum, poczuj - niech stanie się częścią Ciebie.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości