Ponury pisze:Smutno kończy się sezon dla mojej Raven. W Skierniewicach tak piździło, że motorek nie oparł się podmuchom. Do wymiany kierownica, a tak na marginesie jestem ciekaw z czego je robią.
Oj, przykrość, współczuję

Ponury pisze:Smutno kończy się sezon dla mojej Raven. W Skierniewicach tak piździło, że motorek nie oparł się podmuchom. Do wymiany kierownica, a tak na marginesie jestem ciekaw z czego je robią.
A ja słyszałem że z ryżupaweljunkers pisze:Słyszałem że chinole wszystko wyrabiają z,,gównolitu''
Ponury pisze:Obdzwoniłem dzisiaj wszystkie firmy i sklepy, niestety nigdzie nie ma kierownicy. Najciekawszą odpowiedź dostałem w sklepie Zippa - Nie ma skończyły się ale już w styczniu będziemy składać zamówienia więc w okolicach marca powinna być dostępna.
I jak tu nie być ponurym
paweljunkers pisze:Słyszałem że chinole wszystko wyrabiają z,,gównolitu''
Ponury pisze:Obdzwoniłem dzisiaj wszystkie firmy i sklepy, niestety nigdzie nie ma kierownicy. Najciekawszą odpowiedź dostałem w sklepie Zippa - Nie ma skończyły się ale już w styczniu będziemy składać zamówienia więc w okolicach marca powinna być dostępna.
I jak tu nie być ponurym
Ponury pisze:Kuźwa. Nie ma. A za tydzień wyjazd. Został mi jeszcze teściu, mają w pracy giętarkę i może coś poradzi z tym, że nie jest pewien czy mają kamienie na taką średnicę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość