(trochę sobie powielokropkowałem, a co...

Szubi pisze:ile dni jest potrzebnych aby w Rumunii zaliczyć 2 trasy na T, wąwóz Biacz, umoczyć dupsko w Morzu Czarnym, czyli krótko mówiąc aby zwiedzić Rumunię na spokojnie z przebiegiem dziennym ok. 300 km + jakiś dzień totalnej laby
jacor pisze:Szubi pisze:ile dni jest potrzebnych aby w Rumunii zaliczyć 2 trasy na T, wąwóz Biacz, umoczyć dupsko w Morzu Czarnym, czyli krótko mówiąc aby zwiedzić Rumunię na spokojnie z przebiegiem dziennym ok. 300 km + jakiś dzień totalnej laby
Czyli jest potrzebnych co najmniej 7 dni ale przebiegi dzienne ok 500km albo 10 dni zależy kto jaki urlop bedzie miał.Rumunia to piękny kraj i miesiąc można tam siedzieć i się nie nudzić.
andrzej_sl pisze:
Sorki za wtrącenie się w rozmowę , ale jednak wg mnie przebiegi rzędu 500 km dziennie to trochę taka abstrakcja. Ja dotychczas najwięcej "zrobiłem" jednym ciągiem 650 km i raczej nie widzę "powtarzalności" podobnego przebiegu dzień w dzień. Przynajmniej z mojej perspektywy. Myślę, że przy takiej eskapadzie trzeba założyć max. 300-350 km dziennie. Jedynie "przeloty" Polska-Rumunia i Rumunia-Polska jednym ciągiem typu 500-600 km na dzień. Oczywiście. może być hardkorowo, ale co wtedy zostaje zobaczyć?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości