close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

obrotomierz do Jinlun 150

Postautor: stahuza dodano: 30 kwie 2009, 10:43

Mam Jinluna 150,chciał bym zamontować do niego obrotomierz - może z ROMETA R 150 ?
Może mi ktoś pomoże.Serdecznie pozdrawiam wszystkich
stahuza
Forumowicz

Postautor: stahuza dodano: 30 kwie 2009, 20:19

verdgar pisze:Ja tak zrobiłem - w serwisie Romet niestety nie występuje sam obrotomierz - trzeba kupić cały zestaw - voltomierz, prędkościomierz i obrotomierz. Całość kosztuje 325,74 pln + koszty wysyłki 22,00, montaż jest raczej prosty, w reflektorze jest przygotowana kostka do podłączenia. W razie problemów z montażem służę pomocą.

Serdeczne dzięki za informacje.Z montażem nie powinienem mieć kłopotów ale bardzo proszę o adres sklepu,gdzie można kupić taki zestaw.na stronie ROMETA nic takiego nie mogę namierzyć.
Pozdrawiam
stahuza
Forumowicz

Postautor: stahuza dodano: 30 kwie 2009, 23:24

verdgar pisze:Ja zamówiłem bezpośrednio w Romecie, http://www.romet-motors.pl/kontakt.html - jest tam coś takiego jak "sprzedaż części" - piszesz maila co potrzebujesz, podajesz adres i gotowe :)

Serdeczne dzięki,teraz sobie na pewno poradzę.
pozdrawiam
stahuza
Forumowicz

Wróć do Jinlun/Romet 150