a czy ktoś z was ma porady jak polepszyć osiągi cruiserka?? Ostatnio sporo znajomych kupiła sobie 125 o ok 4KM słabsze ale podobno osiągają 130km/h, gdzie mój 110 to ledwo a na prostej kilkukilometrowej to do 120 moze sie bujnie.
keewaycruiser2012 pisze:... podobno osiągają 130km/h...
Podobno to Elvis żyje Nie wierz w takie opowieści
Nie jeździj szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami. Na przykład , gdy idę do monopolowego boję się, że będzie zamknięty.
130 ,to chyba na rozbiegu na Welikance . Do Rzymu jechała laska na Yamasze 125 ,silnik dokładnie taki sam jak mój ,w Cruiserku ,tylko mniejszy ,a osiągi troszkę słabsze ,ale może nie szalała Cruiserem 130 polecisz na 4 biegu ,na piątce ,słabiej ,ale jest dużo cięższy od 125-tek .Poza tym po co go katować , jak za wolny kup ściga.
za wolno moze nie tak jak smigam kolo dumu, ale jak wybieram sie na wycieczki ze znajomymi co mają 600+ to te 100 za wolne jest, a leccąc na autostrade nie chce zawadzać. chciałbym zeby te 130 poleciał
Panowie są 125 które polecą 130 i to nawet na prostej (długiej ) ale na pewno nie chińskie. Generalnie Chińskie silniki nie są tak wyżyłowane jak Japońskie, nie wiem od czego to zależy: jakości materiałów, kosztów produkcji, czy może tego że kopiują stare Japońskie silniki.