Jestem w domu od 12 - pogoda rewelacyjna się zrobiła na powrót do domu aż specjalnie zwalniałem . Dzięki za spotkanie i gościnę gospodarza. Pozdrawiam Was serdecznie.
Też się melduję po powrocie do domu. Dzięki wszystkim, a szczególnie X. Romanowi za przyjęcie, słowo i Beniaminowi za organizację całości, wszystkim za spotkanie i rozmowy I jak Rafip napisał powrót, przy pięknej pogodzie, też bardzo przyjemny, aż się gęba śmiała
mist "nie jest błędem zrobić błąd, błędem jest trwanie w błędzie"
I ja się melduję w domciu cały i zdrowy.Dzięki wszystkim za spotkanie i do następnego
Nie jeździj szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami. Na przykład , gdy idę do monopolowego boję się, że będzie zamknięty.
My też już w domu. Dojechaliśmy cało i sucho, ale wiatr to nosił nas po całej szerokości "gierkówki". Serdeczne podziękowania dla ks. Romana i Beniamina oraz dla wszystkich obecnych.
Chciałem serdecznie podziękować wszystkim za obecność i zaangażowanie. Bez was nie było by tego spotkania. A myślę że Bóg nas tam przygnał bo tego potrzebowaliśmy. Ja miałem ogromną potrzebę was tam spotkać. Komu tego osobiście nie powiedziałem to powtórzę tutaj: Cieszę się że was spotkałem.
Już wczoraj nie zameldowałem się, ale wróciłem cały i zdrowy . Dzięki serdeczne za wspólne podróżowanie, rozmowy i całokształt jak to na Rekolekcjach bywa
Trzy najpopularniejsze słowa na świecie - "Made in China".