Witam . Jestem nowym posiadaczem ( czy szczealiwym to sie okaze ) keewaya superlighta i moje pytanie brzmi ,czy ktoś mogłby podać mi ilość obrotów do danego biegu? Pozdrawiam
Nie bardzo kojarzę pytanie, ale chyba chodzi o to do jakich obrotów rozpędzać się na poszczególnych biegach? Rozpędź się do 80km na piątym biegu co jest chyba najbardziej komfortową prędkością dla motka, odczytaj na obrotomierzu wskazania i stosuj to samo dla innych biegów. Poza tym to ładne moto
Chcesz szczęścia przez rok to się ożeń, a jak na całe życie to kup moto... Nie mówcie mojej ......
Tak , chodzilo mi wlasnie o to do jakich obrotów rozpedzac sie przy danych biegach. Nie ma jakiegos wykresu? Ew. Wasze doswiadczenia z obrotami na poszczegolnych biegach .
Szymon ja rozpiskę mialem w instrukcji ale ja podpowiem tak: dobrze i powoli go docieraj tak do 500 km potem. 1 tylko ruszasz 2 do 20 3 do 50 4 do .... Przy kazdym wyzszym biegiem ciut wyzsze obroty. Pamietaj o łańcuchu co 500 km smarowanie [ja uzywam motul w sprayu]