panerai pisze::) hmmmmmm jakies inne propozycje?
panerai pisze:nie bylo podswietlenia lampki biegu jałowego - był natomiast stop...po ruszeniu motoru kilka metrów w tył i przód prąd wrócił jakby nigdy nic...
panerai pisze:dzieki Shipp
Ten przekaznik nie buczał dopuki znów nie zaswieciła sie dioda luzu (faktycznie luz był - wczesniej dioda sie nie swieciła mimo ze luz był) wtedy zaczął buczec przekaznik podczas naciskania startera, ale rozrusznik nie kreci.
A wogóle to moze nie ten wyłacznik stopki - w konu udalo mi sie motor odpalic na pych (czy stopka nie odcina zapłonu całkowicie i uniemozliwiłaby zapalenie na pych?)
Mireksol pisze:stawiam na to, że Jawos ma rację, z masą nawalczyłem się trochę. Akumulator potrafił mi od maksymalnego naładowania przy uruchomieniu rozładować się w trakcie jazdy do zera. Taki problem miałem chyba trzy czy cztery razy. Masa wyglądała zeskrobana do blachy i po kilku dniach powtórka, skończyło się jak ją przetarłem papierkiem ściernym przy ramie i pod regulatorem napięcia i te miejsca przesmarowałem smarem do akumulatorów żeby masa nie zanikła ( taki w spray mam).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości