Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Może pasować , ale nie tak idealnie ja swoją zdemontowałem i różni się tym że średnica wieloklinu wewnętrzna jest u mnie 17 a nie 18, ta różnica może nie być problemem zębatka w miejscu wieloklinu jest 1-2 mm grubsza a na aukcji jest zupełnie płaska.
idealna byłaby ta po przetoczeniu na tokarce rozmiaru 16 na 17mm https://gmoto.pl/zebatka-przednia-f1263 ... 14373.html Założyłem tą którą podaje Jacky754 i jest ok zrobione 600km z plecaczkiem. Motek na tym przełożeniu lepiej utrzymuje prędkość , jest mniej wrażliwy na wiatr i wzniesienia bez problemu utrzymuje 85 licznikowe ,zapas na manetce jeszcze zostaje. zdwcydowanie mniej pali.