Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
My już w domu cali i zdrowi Ps Mariusz, Johny bo teraz tak w domu to zwątpiłam.. wyprzedzałam już to auto z przyczepką jak zaczęło mnie spychać z drogi czy to ja sie mu wepchałam?
Nie, czekaliśmy na Giuseppego. Ten Dzban z przyczepą kempingową po prostu sobie nie radził. I co mu zrobisz? Kupił "Jamusz" przyczepkę to jedzie jak umie ::::::). Poniżej mapka dzisiejszej trasy: https://www.google.pl/maps/dir/49.84948 ... m0!1m0!3e0
Dzięki wszystkim za wspólny wyjazd ,było jak zawsze super , ci co nie byli niech żałują
Nie jeździj szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami. Na przykład , gdy idę do monopolowego boję się, że będzie zamknięty.