2023

Wycieczki krajowe i zagraniczne oraz relacje z ich przebiegu

2023

Postautor: jacek.rc dodano: 02 cze 2023, 08:13

Panie i panowie ,cóż to się dzieje ??? Mamy maj ,a tu żadnych planów ,nowych projektów ,nic _bezradny _boisie :zalamka: . Nie pozwólmy ,żeby to forum umierało straszną agonią jemu podobnych tworów . Jesteśmy ostatnio zaopiekowani ,mamy paliwo ,węgiel ,trzynastki ,czternastki i Wszechmogący tylko wie co jeszcze dostaniemy :ganja: ,a tu ... jakiś marazm :kicha: . A na poważnie ,to ciekawe dlaczego tak się pozamykaliśmy z naszymi planami ,pomysłami itp . Jestem na tym forum ponad 10 lat i pamiętam ,że tu się pisało o wszystkim ,chociaż przeważnie i motorach :motor: . Przecież snucie planów ,także pobudza innych ,mniej zdecydowanych . Pamiętam ,jak najsamwrzód ( ;) ) ,czytałem o wyprawach Luki ,on nawet zimą pojechał pod namiot :buttrock: ,a ostatnio wuj G przypomina ,...9 lat temu ,jak to jechaliśmy z Benem pierwszy raz do słonecznej Italii :kwiatek: :_hura: . Wtedy mnie porwał i teraz kóło znowu zatoczyło swój krąg i znowu będzie się działo . Tak ,że piszcie też co u Was ,jakie kierunki i plany ? Bo najważniejsze ,żeby w głowie zaświtało ,a później to już leci . Natomiast bez pomysłu :nuda: ,będzie marazm .
Show Must Go On
Awatar użytkownika
jacek.rc
Forumowicz

Motocykl: KSL ,Cruiser ,VT-750,ADV -250

Re: 2023

Postautor: krysz dodano: 02 cze 2023, 10:51

Plany są, ale ile z tego się spełni? Kto to wie? Wystarczy że kolega z pracy zachoruje i "ch.. bombki strzeli"
"Nieważne jaki masz motocykl, ważne gdzie nim byłeś"
http://chomikuj.pl/krysz2/Podr*c3*b3*c5 ... uiser*27em
Awatar użytkownika
krysz
Klubowicz

Motocykl: Keeway Cruiser
Tel. kom.: 602433923

Postautor: Lupus dodano: 02 cze 2023, 15:17

Ja planuję jechać w tym miesiącu do Austrii - co wyjdzie zobaczymy
Awatar użytkownika
Lupus
Sympatyk

Motocykl: Honda CBF 600S
Komunikator: whatsup :D

Postautor: Mariuszz dodano: 02 cze 2023, 19:37

A ja jutro wybieram się do Tarnowa. Niby nic ale zawsze. A co...
Awatar użytkownika
Mariuszz
Klubowicz

Motocykl: Suzuki DL 650

Postautor: dziadek zbyszek dodano: 02 cze 2023, 22:17

Cóż planować, siadam i po 370 km jestem ;)

https://photos.app.goo.gl/tUXUhectn2Ftrudt7

A tu sezon na flądry, turystów mało, drogi mi znane. Same plusy :D
Im bardziej jesteś przekonany że masz niezawodne terenowe auto, tym dalej pójdziesz po traktor
Awatar użytkownika
dziadek zbyszek
Klubowicz

Motocykl: Soft 2 Szpetny
Tel. kom.: 698282838

Postautor: jacor dodano: 03 cze 2023, 02:05

Wągla nie kupiłem 13 i 14 nie dostałem jak żyć? To i z planami słabo :D
Awatar użytkownika
jacor
Klubowicz

Motocykl: Cf Moto 650

Postautor: dziadek zbyszek dodano: 03 cze 2023, 06:52

jacor pisze:Wągla nie kupiłem 13 i 14 nie dostałem jak żyć? To i z planami słabo :D

Od rana patrzeć w TVN, oni wskażą ci drogę. _boisie :rotfl:

jacek.rc pisze:Panie i panowie ,cóż to się dzieje ??? Mamy maj ,a tu żadnych planów ,nowych projektów ,nic _bezradny _boisie :zalamka: . .

Jacek zwolnij ;) mamy czerwiec :)
Im bardziej jesteś przekonany że masz niezawodne terenowe auto, tym dalej pójdziesz po traktor
Awatar użytkownika
dziadek zbyszek
Klubowicz

Motocykl: Soft 2 Szpetny
Tel. kom.: 698282838

Postautor: jacek.rc dodano: 03 cze 2023, 08:59

To chyba właśnie za bardzo zwolniłem ;) ,bardziej chodziło mi o "pusty" w planach maj . Dla mnie połowa maja i czerwiec to najlepszy czas na wypady . Co do wyjazdów ,to nie jest ważne jak daleko , ważne żeby cieszyło . Mój pierwszy dalszy wyjazd to była trasa ,po południu ,do jakiegoś Olsztyna (150 km) ,na niepewne spotkanie z nieznajomymi ludźmi ,których wirtualnie poznałem ,na jakimś forum ;) :D :motor: i się zaczęło . Jacor ,przełącz na jedynkę (tak wiem ,że fo pa ) ,ale pozytywne myślenie wróci i całkiem możliwe ,że mają już najlepszą dla Ciebie propozycję wyjazdu ,albo przynajmniej spędzenia czasu wolnego ;) . Kryszu nie ma co czarnowidzić ,będzie to co ma być ,znaczy będzie dobrze :buttrock: . Pod koniec wakacji ,jak dostanę urlop ,to chodzi mi po głowie Rumunia ADV-em ,a jak dostanę więcej ,to może i przez Grecję bym wracał :swir: . Niestety ,jeszcze długo nie będę beneficjentem ,a jak "podniosą " to jeszcze dłużej ,dlatego staram się możliwie jak najdokładniej wycisnąć z życia ile wlezie . Fajne jest to ,że bractwo się rozpisało ,bo ten zastój na przednówku był przygnębiający _boisie .
Show Must Go On
Awatar użytkownika
jacek.rc
Forumowicz

Motocykl: KSL ,Cruiser ,VT-750,ADV -250

Postautor: krysz dodano: 03 cze 2023, 09:16

jacek.rc pisze:... Pod koniec wakacji ,jak dostanę urlop ,to chodzi mi po głowie Rumunia ADV-em ,a jak dostanę więcej ,to może i przez Grecję bym wracał :swir: .

No właśnie też Rumunię mam w planach, w sierpniu, w towarzystwie dwóch panów :), niestety jeszcze w pracy wolne nie załatwione... Ale jestem dobrej myśli...
Niedługo będę emerytem i nikogo o wolne nie będę prosił, wtedy się zacznie :D
p.s. ...i dajcie sobie spokój z polityką... chociaż tu.
"Nieważne jaki masz motocykl, ważne gdzie nim byłeś"
http://chomikuj.pl/krysz2/Podr*c3*b3*c5 ... uiser*27em
Awatar użytkownika
krysz
Klubowicz

Motocykl: Keeway Cruiser
Tel. kom.: 602433923

Postautor: jacor dodano: 04 cze 2023, 12:51

Trochę się jeździ byłem już na 2 wycieczkach po bliższej i nieco dalszej okolicy . Na lato też jest plan ale puki co to jest tak:ObrazekObrazek

Wysłane z mojego BV9900E przy użyciu Tapatalka
Awatar użytkownika
jacor
Klubowicz

Motocykl: Cf Moto 650

Następna

Wróć do Podróże