Moja Wielka Grecka Podróż Poślubna MWGPP

Wycieczki krajowe i zagraniczne oraz relacje z ich przebiegu

Re: Moja Wielka Grecka Podróż Poślubna MWGPP

Postautor: jacek.rc dodano: 13 gru 2025, 12:12

Widać zdjęcia ,szkoda że tak nie potrafię :zalamka: .
Show Must Go On
Awatar użytkownika
jacek.rc
Forumowicz

Motocykl: KSL ,Cruiser ,VT-750,ADV -250

Postautor: Szubi dodano: 09 sty 2026, 18:08

czasu wciąż brakuje bo pędzi jak szalony, ale może uda się dociągnąć tą wyprawę do końca ;)

Tak jak pisałem z Trogiru ruszamy dalej na północ, do domu. Nocleg wypadł w Chorwacji w miejscowości o japońskiej jakby nazwie Sukosan :D

Vader zaparkował pod dachem z rośliności

Obrazek

miejscowość jeszcze była w blokach startowych przed sezonem. Parking pusty i ludzi zero

Obrazek

temperatura wody też nie zachęcała jeszcze do kąpieli. Części wrażliwych nie zamoczyłem brrrrr :cold:

Obrazek

pośrodku akwenu stały jakieś ruiny

Obrazek

po powrocie do pensjonatu wykupiłem winietę. Ja się pytam dlaczego u nas autostrady muszą być takie drogie :wrr: :mur: Tu winieta na 6 dni za 8 Euro a u nas przejazd z Poznania do Konina za bejmy takie że :swir:

Obrazek

i trzeba było planować kolejny dzień podróży

Obrazek
Największe szczęście w świecie, na końskim i motocyklowym siedzi grzbiecie . . .
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Motocykl: Fernando

Postautor: Szubi dodano: 10 sty 2026, 12:00

kurde, coś duże te zdjęcia się wkleiły. Muszę jeszcze bardziej je zmniejszać :lanie:

poniżej orientacyjna trasa tego dnia, tylko wydaje mi się że my jechaliśmy bliżej morza

https://www.google.com/maps/dir/Mostar, ... MUgBUAM%3D
Największe szczęście w świecie, na końskim i motocyklowym siedzi grzbiecie . . .
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Postautor: Szubi dodano: wczoraj, 17:48

rano be zbędnych ceregieli pakujemy się na Vadera :bike05: i dalej w stronę domu. Ten dzień był bardzo wietrzny w Chorwacji _boisie Wiało tak mocno, że jechałem na przechylonym motocyklu w stronę wiatru. Na autostradzie "pędziłem" ok 60km/h a wjeżdżając na mosty i wiadukty zwalniałem do 40km/h . Puszki :autko: też w mocno zwolnionym tempie się przemieszczały. Na całe szczęście udało się bezpiecznie dojechać do Słowenii. .... i jak tylko zmniejszę zdjęcia.... będzie dalsza cześć wyprawy
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Poprzednia

Wróć do Podróże