cjt7 pisze:Tak, tak pamiętamy- ja będę jednak z Cejotką i Bandziorkiem
Tak, tak, potworki zostają z moją kuzynką, więc na cześć kuzynki proponuję trzykrotne HIP HIP HURA !!!
cjt7 pisze:Tak, tak pamiętamy- ja będę jednak z Cejotką i Bandziorkiem
cjt7 pisze:cejotka pisze:cjt7 pisze:Tak, tak pamiętamy- ja będę jednak z Cejotką i Bandziorkiem
Tak, tak, potworki zostają z moją kuzynką, więc na cześć kuzynki proponuję trzykrotne HIP HIP HURA !!!
Ty, nie przesadzasz - jakie potworki - to są moje ukochane dzieciaczki....![]()
majkelpl pisze:cjt7 pisze:Zajęta
Nie pytam czy wolna czy zajeta
LEFTHANDY pisze:Ja też się chcę wprosić na to spotkanie
cjt7 pisze:majkelpl pisze:cejotka pisze:W zeszłym roku miałeś być na jej ślubie, aleś się Chłopie nie zdecydował - Twoja strata
Czy to jest ta, znaczy sie, co byl jej slub przed wyjazdem na WWS I ?
Dokładnie ta![]()
PSZCZÓŁKA pisze:tls pisze:byle w drugiej polowie sierpnia- no chyba ze wolicie beze mnie ; )
pasowaly Tomkowi uszy i rozowy beret - prawda? ; )
Piotr, bez Ciebie ani rusz...Poczekamy![]()
Haha, owszem coś mi się zdaje, że Panowie zasmakowali w różowych kaskach z powiewającymi uszami(Iwona super pomysł!). Michaś do twarzy Ci było, nie powiem, a ponieważ eksperymentujesz ostatnio ze skorupami ,to może Iwonka pożyczy Ci na trochę? Ale byłby lansik, nie mówiąc o zachwyconych laskachBandziorkowi złagodniałby wizerunek moturzysty, ale jakoś dostaję ataku śmiechu,kiedy wyobraźnia podsuwa mi jego jazdę na Babci, w pełnym rynsztunku, z "policyjnymi "pagonami i do tego...uroczy kask z uszkami
![]()
Panowie, oczywiście każdemu przyda sie odmiana ,więc zapraszam do eksperymentowania
![]()
PSZCZÓŁKA pisze:Serio,serio...Było fantastycznie! Brzuchy bolały ze smiechu, jak zwykle dokazywał Bandziorek, wtórował mu Lefty w opowieściach różnej treści, cejoty sypały dowcipami. Dokoptowala Leonowa Ulcia wraz z synem. Bardzo się cieszę, ze spotkanko było takie udane i aby do sierpnia w jeszcze większym,doborowym składzie![]()
PSZCZÓŁKA pisze:BTW> przez majkelpl w Dzisiaj, 10:57
No i generalnie mielismy szczescie zwinac sie szybko przed burza
Nie zdążyłam...Jechałam w samym centrum burzy, chwilowo przystając ,bo mi Maczka zwiewało z jezdni...Wszystkie Zdrowaśki po drodze były solidnie zmówione, czego dowodem jest moja radosna obecnośc na tym forum
majkelpl pisze:cejotka pisze:PSZCZÓŁKA pisze:A bo modlitewność na metr kwadratowy w takich chwilach znacznie wzrasta![]()
![]()
E tam .... zabobony
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości