2026

Wycieczki krajowe i zagraniczne oraz relacje z ich przebiegu

Re: 2026

Postautor: Szubi dodano: 11 cze 2026, 09:02

weź nie strasz _boisie :wielkieoczy: , my niedługo ruszamy na jedną i drugą przełęcz. Kurde, brać łańcuchy na koła :rotfl:
Największe szczęście w świecie, na końskim i motocyklowym siedzi grzbiecie . . .
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Motocykl: Fernando

Postautor: jędrek dodano: 11 cze 2026, 11:28

Jacku a mówiłeś że w Grecji nic niema ;)
Awatar użytkownika
jędrek
Zarząd KCM

Motocykl: Barton 125 , Junak SC300
Tel. kom.: 609643753

Postautor: jacek.rc dodano: 12 cze 2026, 07:52

Szubi pisze:weź nie strasz

Absolutnie nie mam takiego zamiaru . To są wysokie góry i tam wszystko jest loterią . Pierwszy raz ze słonecznego dołu ,jak tam dotarłem to było https://photos.app.goo.gl/HpPnrDHYpZ3u7Ja77 . Tak , że spoko luz :D .
jędrek pisze:Jacku a mówiłeś że w Grecji nic niema ;)

Bo tak serio ,motocyklowo nic tam nie ma ,oczywiście oprócz wybrzeża i morza . Przejazd przez Grecję to jest taka monotonia _bezradny , no ale później zaczyna się to coś https://photos.app.goo.gl/azNN1ZyjAYCu1GVe8 . Poza tym gdzieś na urlopie trzeba pojechać , zegar tyka i nie wiadomo ile urlopów jeszcze _boisie , ;) .
Show Must Go On
Awatar użytkownika
jacek.rc
Forumowicz

Motocykl: KSL ,Cruiser ,VT-750,ADV -250

Postautor: Luca dodano: 12 cze 2026, 11:21

jacek.rc pisze:... to wiem że mi się udało ...

Czyli relacja jakaś będzie :)
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: Szubi dodano: 12 cze 2026, 11:33

teraz bardziej niż pogody boję się kolejnych kosztów serwisu motocykla przed wyprawą. Już teraz duży serwis przy przebiegu 120 000km prawie przekroczył koszty wyprawy na 2 osoby, a być może jeszcze sprzęgło będzie do wymiany _boisie :mur: :swir: :zalamka: bo kolor zlanego oleju to gorszy jak z diesla. Jednak rozwinięcie skrótu marki mojego motocykla jest jak najbardziej prawdziwe ;)

Też czekam za relacją z wyprawy do Grecji :czytaj:
Największe szczęście w świecie, na końskim i motocyklowym siedzi grzbiecie . . .
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Postautor: jacek.rc dodano: 13 cze 2026, 08:29

Byłem w miejscach ,które już kiedyś opisywałem i wprawdzie kilka przygód było , to ogólnie znane tereny . Jednak rok się jeszcze nie skończył i mam nadzieję jeszcze gdzieś pojechać . Może sztuczna inteligencja ,albo nawet prawdziwa w postaci moderatora sprawi ,że łatwiej będzie wstawiać fotki . Bo nafociłem się okropnie ,ponieważ raczej na moto już tam nie pojadę .Jednak Grecja ,pomimo że piękna jest baaardzo daleko . Jest to też takie bałkańskie daleko z ich innymi kilometrami , ci co byli wiedzą o odmienności ruchu na Bałkanach . Fakt jest , że w zabudowanym ,to taka kultura jazdy się porobiła , obserwuję na przestrzeni lat , że moglibyśmy się uczyć . Mam jednak nadzieję wielką na rozwijanie tematu i dopisywanie własnych wyjazdów przez , przecież wielu podróżujących forumowiczów :motor: . Będzie wtedy o czym czytać jesienią i ... :zalamka: .
Show Must Go On
Awatar użytkownika
jacek.rc
Forumowicz

Motocykl: KSL ,Cruiser ,VT-750,ADV -250

Postautor: Luca dodano: 15 cze 2026, 11:52

Szubi pisze: Jednak rozwinięcie skrótu marki mojego motocykla jest jak najbardziej prawdziwe ;)

BMW - Będziesz Miał Wydatki, to co się dziwisz :rotfl:

A tyle jest fajnych motocykli i tańszych w serwisowaniu ale co ja się będę wymądrzał jak mam serwisowo jeszcze droższy :rotfl:

:swir:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: Szubi dodano: 19 cze 2026, 09:11

Luca pisze:
Szubi pisze: Jednak rozwinięcie skrótu marki mojego motocykla jest jak najbardziej prawdziwe ;)

BMW - Będziesz Miał Wydatki, to co się dziwisz :rotfl:

A tyle jest fajnych motocykli i tańszych w serwisowaniu ale co ja się będę wymądrzał jak mam serwisowo jeszcze droższy :rotfl:

:swir:

Pasja motocyklowa jest trochę pozbawiona logiki :swir: Przykład - w garażu stoi 9 letni GS a przed garażem 26 letnia Astra :rotfl: Tylko inny motocyklista jest to w stanie zrozumieć :cwaniak:
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Postautor: Luca dodano: 22 cze 2026, 11:47

Szubi pisze: Tylko inny motocyklista jest to w stanie zrozumieć :cwaniak:

No w sumie to tak :D

albo jeszcze motocyklistka ;)
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz